Välkommen till Golf Plaisir
– Sveriges mest kräsna arrangör av golfresor

Heldagsgreenfee, garanterade starttider och branschens bästa personal. När du reser med Golf Plaisir ser vi till att du blir väl omhändertagen och att allt är förberett så att du kan koncentrera dig på golfen och njuta av din semester. Välkommen!

Heldagsgreenfee, garanterade starttider och branschens bästa personal.

Aktuellt

Anmäl dig redan nu till Superstart 2016!

I fjol sålde de 160 platserna slut på bara några veckor. Nu upprepar vi succén – men flyttar till läckra Mazagan Beach & Golf Resort i Marocko där du får en femstjärnig upplevelse från början till slut. Det gäller inte minst träningen. För som vanligt har vi samlat de välkända och oerhört omtyckta tränarna från Golfskolan och adderat spetskompetens från Swedish Golf Team. Du kommer precis som vanligt att få chansen att slipa på spelets alla delar – och dessutom testa de nyvunna färdigheterna ute på den fantastiska Gary Player-banan, precis intill Atlanten.

 

Läs mer om och boka din plats på Superstart 2016

Höstkampanj till Praia D'El Rey!

Detta är en golfsemester för den som verkligen vill njuta lite extra… Ska man till Praia D’El Rey så ska man bo på det 5-stjärniga Marriott-hotellet. Det är härligt att vakna på morgonen och kunna både se och uppleva havet från rummet.

 

Kampanjen innehåller*:

  • 400 kr rabatt
  • Fri uppgradering till rum med havsutsikt (värde 2300:-)
  • Fri golfvagn under vistelsen (värde 25 €)

*) Kampanjen gäller nybokningar av veckoresor med avresorna 3, 10, 17 och 24 oktober, både från Stockholm och Köpenhamn i mån av plats.

 

Läs mer om och boka din resa till Praia D'El Rey

 

All Inclusive på 6 olika anläggningar i 5 länder!

Vi försöker alltid ha en mix av olika typer av resmål och de senaste åren har vi utökat antalet golfresmål där vi kan erbjuda en bra All Inclusive. Det är tydligt på våra utvärderingar att många verkligen älskar All Inclusive och visst är det praktiskt att slippa tänka på vad allt kostar när man väl är på plats. Några nya All Inclusive ställen är Playa Dorada på Dominikanska Republiken och Puerto del Carmen på Lanzarote. Vi kan även erbjuda All Inclusive på gamla godingar som Sueno i Belek och Troia utanför Lissabon. I Agadir så hade vi tidigare bara bodde på golfbanan men nu kan vi även erbjuda boende på All Inclusive hotellet Riu Tikida Palace som ligger direkt utmed stranden. Sandos San Blas på Teneriffa fortsätter att vara lika populärt som tidigare år. 

 

Dags att anmäla sig till TU-Golfskolan 2016!

Den mycket populära TU-golfskolan har varit en del av utvecklingen av den svenska tränarkåren under decennier. TU-golfskolan organiseras av SGF och PGA med genomförs av PGA i samarbete med Golf Plaisir som reseleverantör.

 

Den 13 februari är det dags för 2016 års upplaga av den populära TU-golfskolan på Gloria Golf Resort i Turkiet. Med bara 6 elever per tränare och grupp får alla deltagare gott om tid med sin tränare. Golfskolan är anpassad för alla typer av spelare, det vill säga det spelar ingen roll om du är rutinerad golfare eller i början av karriären - här finns mycket att hämta för alla!

 

Läs mer om och boka din plats på TU-Golfskolan 2016

 

Årets Dubai-resa!

Följ med på årets golfresa till Dubai. Resan går av stapeln den 21-26 november 2015. Ni reser tillsammans med alla vinnarna av Dubai Opens olika deltävlingar i Stockholmsområdet. Ni får en resa i världsklass med spel på banor som håller världsklass och för att toppa detta så ser vi även avslutningstävlingen på Race to Dubai med ett startfält av världsklass – kan det bli bättre?

Vill ni se alla våra andra resor till Dubai så ska ni besöka vårt systerbolag Out Of Bounds hemsida.


Läs mer om resan till Dubai

Out Of Bounds hemsida

 

Tävla med dina bilder på Instagram!

Dela med dig av dina fantastiska, konstiga, vackra, annorlunda foton från golfresan. Följ Golf Plaisir på Instagram och tagga dina bilder med #golf_plaisir. Du kan också maila in dina bilder till foto@golfplaisir.se.

 

Läs mer om fototävlingen

Nyheter 2015/16

Spanien - Costa de la Luz, Montenmedio

Undersköna Montenmedio Golf & Country Club är troligtvis vårt allra mest avkopplande golfresmål någonsin. Beläget i otroligt vacker, stilla och njutningsfull natur med en golfbana som bjuder på rikt naturliv såsom hjortar, påfåglar och andra fritt strövande djur är detta en unik upplevelse som inte bör missas.

 

Läs mer om Montenmedio

 

Ytterligare ett hotell i Agadir!

Nu kan vi erbjuda ytterligare ett hotellalternativ i Agadir. Tidigare bodde vi enbart på hotellet som ligger direkt på golfbanan men nu kan vi även erbjuda All Inclusive-hotellet Riu Tikida Palace som ligger direkt på den härliga stranden.

 

Läs mer om Agadir, Golf du Soleil

Inkluderad utflyktsbana i Al Hamra!

I år så har vi inkluderat en greenfee på Tower Links som ligger ca 15 minuter från Al Hamra. Det har varit många som känt att det har fått välja mellan att åka till Dubai eller spela på Tower Links på den spelfria dagen, så nu har vi inkluderat en runda. Det går givetvis att spela mer golf på den spelfria dagen men Dubai är inte så dumt heller…

Läs mer om våra resor till Al Hamra

 

Spanien - Costa de la Luz, Novo Sancti Petri

I hjärtat av Andalusien ligger vårt nya paradis för våra golftörstande gäster. När Costa del Sol slutar vid Gibraltars klippa fortsätter kustlinjen längs Atlanten och det gör även utbudet av läckra golfbanor. I Novo Sancti Petri bor vi direkt på den långa sandstranden med 36 hål underbar parkgolf tvärs över gatan.

 

Läs mer om Novo Sancti Petri

 

Dominikanska Republiken - Playa Dorada

Det var här längs Puerto Platas kust som Dominkanska Republikens position som semesterparadis föddes. Playa Dorada Golf är den enda 18 håls banan i området och Robert Trent Jones skapelse från 1976 har åldrats med värdighet och håller fortfarande. Golf, värme och vackra stränder har alltid varit ett vinnande koncept.

Läs mer om Playa Dorada

 

Förenade Arabemiraten - Abu Dhabi, Al Ain

Al Ain i de södra delarna av emiratet Abu Dhabi, är i det närmaste helt okänt för gemene man. Här, drygt en timme från storstäderna Dubai och Abu Dhabi, råder lugnet och ni spelar golf i solen på den mycket fina golfbanan vid Al Ain Equestrian Shooting & Golf Club.

Läs mer om Al Ain

Frankrike - Provence, Barbaroux

Här, i hjärtat av Provence ligger fantastiska Barbaroux Golf Resort med dess magnifika golfbana inbakad bland vingårdar, lavendelfält och små mysiga byar. Ett perfekt resmål för dig som söker avkoppling, fantastisk golf och även vinprovning i det vackraste av Provence!

 

Läs mer om Barbaroux

 

Spanien - Costa Brava, Emporda

Vissa golfbanor ger mer än bara en bra upplevelse. Dessa banor ger dig ett konstverk att njuta av och man slås av att en golfbana vara så här vacker och ändå smälta in i naturen. Robert Von Hagge är för många ett okänt namn, men han är känd som en av de mest attraktiva golfbanearkitekter man kan finna.

 

Läs mer om Emporda

Cypern - Paphos, Capital Coast

Cypern, denna soldränkta och varma ö är en semesterfavorit för många Skandinaver sedan många år. Framförallt förknippas Cypern med sol och bad, men ön är också ett perfekt val för dig som spelar golf.

 

Läs mer om Capital Coast

Troia - Vilket måltidspaket passar dig?

I år så finns det möjlighet att välja mellan att ha självhushåll eller All Inclusive. Självhushåll passar utmärkt för de som vill åka över till Setubal eller Lissabon och inte vill känna sig bunden till en halvpension eller All Inclusive. Det är lite ovanligt med All Inclusive i Portugal men vi har det på Troia och här gäller den även på golfklubben. Detta är något för den som verkligen vill spela golf och njuta av den härliga atmosfären på Troia.

 

Läs mer om våra resor till Troia

Klassiker

Italien, Rom - Parco de' Medici

Parco de’ Medicis toppenläge gör att du kan spela halva dagen och sedan ta hotellets shuttle-bus direkt in till Piazza Venezia i centrala Rom. Smidigt sätt att kombinera golf och kultur!


Läs mer här

 

Portugal, Lissabon - Praia D'El Rey

Praia D'El Rey är en fantastisk golfresort! Boende och golf direkt vid havet - det är svårslaget. Nytt för säsongen 2012-2013 är att vi nu inkluderar tre olika banor under vistelsen.


Läs mer här

 

Turkiet, Belek - Sueno

Runt Belek, på det som brukar kallas den Turkiska Rivieran, finns 14 underbara golfbanor att välja mellan. Sueno är utan tvekan den mest kompletta resorten av dem alla!

 


Läs mer här

Spanien, Gran Canaria - Meloneras

Gran Canaria fortsätter att vara en av våra allra största försäljningssuccér. Det är inte så konstigt då vi erbjuder ett fantastiskt 5-stjärnigt hotell och en underbar golfbana med hänförande utsikt.


Läs mer här

 

Long Stay

Portugal, Lissabon - Praia D'El Rey

År efter år återvänder golfare till undersköna Praia D’El Rey för att spela en av Europas bästa golfbana. Nu kan Golf Plaisir äntligen erbjuda denna fantastiska golfdestination även för long stay. Missa inte tillfället att spela obegränsad golf på Cabell B. Robinsons fantastiska golfbana under en hel månad! 

Läs mer här

 

Cypern, Paphos - Capital Coast

Cypern är en semesterfavorit för många skandinaver sedan många år. Framförallt förknippas Cypern med sol och bad, men ön är också ett perfekt val för dig som söker en skön och bekväm Long Stay-vistelse.

Läs mer här

 

Spanien, Costa Almeria - Almerimar

Costa Almeria erbjuder Spaniens bästa klimat och flest soltimmar per år. Det är här vi erbjuder Almerimar - ett perfekt resmål för Long Stay med boende vid både golfbana och strandpromenad.

 

Läs mer här

 

Portugal, Lissabon - Troia

Det kan vara svårt att tro att man bara är några mil söder om storstadsmetropolen Lissabon då man ser dessa sanddyner sträcka ut sig i Atlantens vågor. Här finns en av de allra bästa golfbanorna i hela Portugal och en resort med egen marina.

Läs mer här

 

Spanien, Fuerteventura - Caleta

Long Stay på Kanarieöarna är något unikt som vi är mycket glada att kunna erbjuda. Det varma och behagliga klimatet året runt passar utmärkt för längre vistelse.  


Läs mer här

Spanien, Costa de la Luz - El Rompido

36-hålsanläggningen El Rompido är en av de mest populära golfresorterna i Spanien. Här bor man i fräscha lägenheter och spelar på två fantastiska golfbanor på ljusets kust i Spanien.  

 

Läs mer här

 

 

Weekend

Weekendresor

Weekendgolfresor är populära, särskilt under våren och hösten när man inte behöver åka så långt för att komma till värmen och fina golfbanor. Har man dessutom begränsat med tid och ledighet så kan det åtminstone vara skönt att komma bort på lite kortare resa. 
Vi har weekendpriser på de flesta av våra resmål och ni kan boka flyg, transport, boende och greenfee via våra säljare på 08-50575900. Här följer några väl utvalda weekendalternativ… 
 

Italien, Rom - Parco de' Medici

Kombinera den fantastiska staden Rom med härlig golf på den populära golfresortern Parco dé Medici. Här bor man direkt vid banan och kan resa in till centrala Rom med hotellets egen shuttle-bus.

 

Läs mer om weekendresor till Parco de' Medici

 

Spanien, Mallorca - Son Antem

Mallorca är perfekt för komination av stad och golf. Från vår fantastiska golfresort är det endast ca 15 min. till vackra Palma. Boende direkt vid golfbanan på 5 stjärnigt hotell med 2 banor utanför dörren .

 

Läs mer om weekendresor till Son Antem

Spanien, Costa del Sol - Almenara

Almenara är en komplett golfresort på den vackra och dramatiska solkusten i sydligaste Spanien. Här bor man direkt vid golfbanan som erbjuder 27-hål i underbar och oväxlande natur.

  

Läs mer om weekendresor till Almenara

 

Spanien, Costa Blanca - Villaitana

Bara en dryg halvtimme från Alicante utanför turistorten Benidorm ligger Villaitana. Här är det nära till det mesta – flera restauranger på området, Spa och 36 hål strax utanför dörren och hela Benidorms restaurang och nattliv.

 

Läs mer om weekendresor till Villaitana

Portugal, Lissabon - Praia D'El Rey

Praia D’El Rey Golf & Beach Resort, strax norr om Lissabon, erbjuder en luxuös och bedårande vistelse för alla smaker. Njut av en mjuk, havsdoftande bris medan du svingar golfklubban utmed Atlantens vågor.

 

Läs mer om weekendresor till Praia D'El Rey

 

 


Några viktiga saker att tänka på när man ska åka på en golfweekend!

  • Välj direktflyg och inte för långt bort för att hinna spela på ankomst- eller avresedag.
  • Titta på golfanläggningar som ligger nära flygplatsen för att tjäna tid.
  • Bo direkt på golfbanan så att ni slipper transporter.
  • Titta även på alternativ som är fredag-måndag och inte bara hemresa på söndag som ofta kan vara fullbokat.
  • Välj något av våra ordinarie resmål där vi har personal på plats som kan hjälpa er tillrätta.
  • Flyg och transport fördelas på färre dagar och skillnaden i pris mellan en veckoresa och weekendresa är ofta inte så våldsamt stor.
  • Är ni inte bara ute efter att spela så mycket golf som möjligt välj någon av de destinatoner som ligger i närheten av en större stad så som Parco de' Medici utanför Rom.

Karta

 

Golf Plaisirs destinationer

Zooma in och klicka på valfri destination för att läsa mer.

 

 

 

 

 

Sök resmål

Avreseort och datum

Land och resmål Betala din resa

Nu kan du betala din resa med kreditkort direkt här på vår hemsida.

Till betalning


Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får på ett enkelt sätt erbjudanden och nyheter direkt till din inbox.

 

Prissänkta resor

Från Stockholm

Spanien - Barcelona, Doubletree by Hilton La Mola Hotel09 okt - 16 okt (10895 kr) Nu: 9895 kr
Spanien - Barcelona, Doubletree by Hilton La Mola Hotel23 okt - 30 okt (12295 kr) Nu: 10795 kr
Frankrike - Provence, Barbaroux Mercure Hotel24 okt - 31 okt (13495 kr) Nu: 12995 kr

Från Köpenhamn

Frankrike - Provence, Barbaroux Mercure Hotel24 okt - 31 okt (13495 kr) Nu: 12995 kr
Turkiet - Belek, Sueno Golf Resort24 okt - 31 okt (13495 kr) Nu: 12745 kr

Från Göteborg

Spanien - Barcelona, Doubletree by Hilton La Mola Hotel16 okt - 23 okt (11195 kr) Nu: 10195 kr
Spanien - Barcelona, Doubletree by Hilton La Mola Hotel23 okt - 30 okt (11695 kr) Nu: 10195 kr
Turkiet - Belek, Sueno Golf Resort24 okt - 31 okt (13495 kr) Nu: 12745 kr