Välkommen till Golf Plaisir
– Sveriges mest kräsna arrangör av golfresor

Heldagsgreenfee, garanterade starttider och branschens bästa personal. När du reser med Golf Plaisir ser vi till att du blir väl omhändertagen och att allt är förberett så att du kan koncentrera dig på golfen och njuta av din semester. Välkommen!

Heldagsgreenfee, garanterade starttider och branschens bästa personal.

Aktuellt

Årets Dubai-resa!

Följ med på årets golfresa till Dubai. Resan går av stapeln den 21-26 november 2015. Ni reser tillsammans med alla vinnarna av Dubai Opens olika deltävlingar i Stockholmsområdet. Ni får en resa i världsklass med spel på banor som håller världsklass och för att toppa detta så ser vi även avslutningstävlingen på Race to Dubai med ett startfält av världsklass – kan det bli bättre?

Vill ni se alla våra andra resor till Dubai så ska ni besöka vårt systerbolag Out Of Bounds hemsida.


Läs mer om resan till Dubai

Out Of Bounds hemsida

 

Tävla med dina bilder på Instagram!

Dela med dig av dina fantastiska, konstiga, vackra, annorlunda foton från golfresan. Följ Golf Plaisir på Instagram och tagga dina bilder med #golf_plaisir. Du kan också maila in dina bilder till foto@golfplaisir.se.

 

Läs mer om fototävlingen

Nyheter 2015/16

Dominikanska Republiken - Playa Dorada

Det var här längs Puerto Platas kust som Dominkanska Republikens position som semesterparadis föddes. Playa Dorada Golf är den enda 18 håls banan i området och Robert Trent Jones skapelse från 1976 har åldrats med värdighet och håller fortfarande. Golf, värme och vackra stränder har alltid varit ett vinnande koncept.

Läs mer om Playa Dorada

 

Förenade Arabemiraten - Abu Dhabi, Al Ain

Al Ain i de södra delarna av emiratet Abu Dhabi, är i det närmaste helt okänt för gemene man. Här, drygt en timme från storstäderna Dubai och Abu Dhabi, råder lugnet och ni spelar golf i solen på den mycket fina golfbanan vid Al Ain Equestrian Shooting & Golf Club.

Läs mer om Al Ain

Frankrike - Provence, Barbaroux

Här, i hjärtat av Provence ligger fantastiska Barbaroux Golf Resort med dess magnifika golfbana inbakad bland vingårdar, lavendelfält och små mysiga byar. Ett perfekt resmål för dig som söker avkoppling, fantastisk golf och även vinprovning i det vackraste av Provence!

 

Läs mer om Barbaroux

 

Spanien - Costa Brava, Emporda

Vissa golfbanor ger mer än bara en bra upplevelse. Dessa banor ger dig ett konstverk att njuta av och man slås av att en golfbana vara så här vacker och ändå smälta in i naturen. Robert Von Hagge är för många ett okänt namn, men han är känd som en av de mest attraktiva golfbanearkitekter man kan finna.

 

Läs mer om Emporda

Cypern - Paphos, Capital Coast

Cypern, denna soldränkta och varma ö är en semesterfavorit för många Skandinaver sedan många år. Framförallt förknippas Cypern med sol och bad, men ön är också ett perfekt val för dig som spelar golf.

 

Läs mer om Capital Coast

Spanien - Costa de la Luz, Novo Sancti Petri

I hjärtat av Andalusien ligger vårt nya paradis för våra golftörstande gäster. När Costa del Sol slutar vid Gibraltars klippa fortsätter kustlinjen längs Atlanten och det gör även utbudet av läckra golfbanor. I Novo Sancti Petri bor vi direkt på den långa sandstranden med 36 hål underbar parkgolf tvärs över gatan.

 

Läs mer om Novo Sancti Petri

 

Klassiker

Italien, Rom - Parco de' Medici

Parco de’ Medicis toppenläge gör att du kan spela halva dagen och sedan ta hotellets shuttle-bus direkt in till Piazza Venezia i centrala Rom. Smidigt sätt att kombinera golf och kultur!


Läs mer här

 

Portugal, Lissabon - Praia D'El Rey

Praia D'El Rey är en fantastisk golfresort! Boende och golf direkt vid havet - det är svårslaget. Nytt för säsongen 2012-2013 är att vi nu inkluderar tre olika banor under vistelsen.


Läs mer här

 

Turkiet, Belek - Sueno

Runt Belek, på det som brukar kallas den Turkiska Rivieran, finns 14 underbara golfbanor att välja mellan. Sueno är utan tvekan den mest kompletta resorten av dem alla!

 


Läs mer här

Spanien, Gran Canaria - Meloneras

Gran Canaria fortsätter att vara en av våra allra största försäljningssuccér. Det är inte så konstigt då vi erbjuder ett fantastiskt 5-stjärnigt hotell och en underbar golfbana med hänförande utsikt.


Läs mer här

 

Long Stay

Portugal, Lissabon - Praia D'El Rey

År efter år återvänder golfare till undersköna Praia D’El Rey för att spela en av Europas bästa golfbana. Nu kan Golf Plaisir äntligen erbjuda denna fantastiska golfdestination även för long stay. Missa inte tillfället att spela obegränsad golf på Cabell B. Robinsons fantastiska golfbana under en hel månad! 

Läs mer här

 

Cypern, Paphos - Capital Coast

Cypern är en semesterfavorit för många skandinaver sedan många år. Framförallt förknippas Cypern med sol och bad, men ön är också ett perfekt val för dig som söker en skön och bekväm Long Stay-vistelse.

Läs mer här

 

Spanien, Costa Almeria - Almerimar

Costa Almeria erbjuder Spaniens bästa klimat och flest soltimmar per år. Det är här vi erbjuder Almerimar - ett perfekt resmål för Long Stay med boende vid både golfbana och strandpromenad.

 

Läs mer här

 

Portugal, Lissabon - Troia

Det kan vara svårt att tro att man bara är några mil söder om storstadsmetropolen Lissabon då man ser dessa sanddyner sträcka ut sig i Atlantens vågor. Här finns en av de allra bästa golfbanorna i hela Portugal och en resort med egen marina.

Läs mer här

 

Spanien, Fuerteventura - Caleta

Long Stay på Kanarieöarna är något unikt som vi är mycket glada att kunna erbjuda. Det varma och behagliga klimatet året runt passar utmärkt för längre vistelse.  


Läs mer här

Spanien, Costa de la Luz - El Rompido

36-hålsanläggningen El Rompido är en av de mest populära golfresorterna i Spanien. Här bor man i fräscha lägenheter och spelar på två fantastiska golfbanor på ljusets kust i Spanien.  

 

Läs mer här

 

 

Weekend

Italien, Rom - Parco dé Medici

Kombinera den fantastiska staden Rom med härlig golf på den populära golfresortern Parco dé Medici. Här bor man direkt vid banan och kan resa in till centrala Rom med hotellets egen shuttle-bus.

 

Läs mer här

 

Spanien, Mallorca - Son Antem

Mallorca är perfekt för komination av stad och golf. Från vår fantastiska golfresort är det endast ca 15 min. till vackra Palma. Boende direkt vid golfbanan på 5 stjärnigt hotell med 2 banor utanför dörren .

 

Läs mer här

Spanien, Costa del Sol - Almenara

Almenara är en komplett golfresort på den vackra och dramatiska solkusten i sydligaste Spanien. Här bor man direkt vid golfbanan som erbjuder 27-hål i underbar och oväxlande natur.

  

Läs mer här

 

 

Karta

 

Golf Plaisirs destinationer

Zooma in och klicka på valfri destination för att läsa mer.

 

 

 

 

 

Sök resmål

Avreseort och datum

Land och resmål Betala din resa

Nu kan du betala din resa med kreditkort direkt här på vår hemsida.

Till betalning


Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får på ett enkelt sätt erbjudanden och nyheter direkt till din inbox.