Välkommen till Golf Plaisir
– Sveriges mest kräsna arrangör av golfresor

Heldagsgreenfee, garanterade starttider och branschens bästa personal. När du reser med Golf Plaisir ser vi till att du blir väl omhändertagen och att allt är förberett så att du kan koncentrera dig på golfen och njuta av din semester. Välkommen!

Heldagsgreenfee, garanterade starttider och branschens bästa personal.

Aktuellt

Kombinera golf och stadsliv!

Vill man verkligen kombinera golf och storstad så är El Prat utanför Barcelona och Parco de Medici utanför Rom två självklara alternativ. Spela golf på förmiddagen och sedan promenad på Ramblas eller ta en kaffe på Piazza Navona. Med hotellens buss-service så blir det dessutom smidigt och billigt.

 

Stadsnära golfresmål

 Setubal, Troia  Almerimar, Almerimar
 Rom, Parco de' Medici  Palma, Son Antem och Dorint
 Barcelona, El Prat

 Vilamoura, H Vilamoura och Vila Sol

 Benidorm, Villaitana  Cascais, Quinta da Marinha
 Denia och Javea, La Sella

 Porto Banus, La Quinta

 Marrakech, Palmeraie  

 

Marocko hetare än någonsin!

Ska man åka till Marocko under höst, vinter eller vår? Vi delar ofta in våra resmål i vinter eller vår/höst resmål men det går inte i Marocko. Det funkar lika bra i januari som i april. Vi hade just i januari nästan 100 golfpros från Golfstore Sverige, Norge, Danmark och Tyskland på deras årliga winter meeting på Mazagan. Pros kan vara krävande gäster då de har höga krav med allt från kökets kokkonst till greenkeeperns klippning av banan. På Mazagan fick allt högsta betyg! Vill man verkligen uppleva Marockos mystik så ska man åka till Palmeraie utanför Marrakech. Hotellet har shuttle-bus in till Marrakech som tar ca 15 minuter och Marrakech är en upplevelse utöver det vanliga med basarernas olika varor och torgets ormtjusare. Golf på tre olika banor är inte heller helt fel.

Casablanca, Mazagan

Marrakech, Palmeraie

3-veckorsresa med hotellboende!

Long Stay med självhushåll i all ära men det passar inte alla. För de som förknippar golfsemester med hotellboende, härliga frukostar, bäddade sängar och middagen serverad, så är våra 3 veckors paket ett altarnativ. Flyg, transfer, golfvärd ingår givetvis och golfen spelas med de ordinarie veckoresenärerna.

Våra 3-veckorsresor startar hösten 2015.

 

Spanien - Costa del Sol, Almenara

Spanien - Costa Almeria, Almerimar

Portugal - Algarve, Vila Sol

 

Nyheter 2014/15

Spanien - Mallorca, Dorint

Vid den pittoreska Camp de Mar-bukten med dess turkosfärgade vatten ligger den mycket tjusiga Dorint Royal Golf Resort. Här erbjuds ett 5-stjärnigt hotell av bästa slag och en utmanade 18-hålsbana - Golf de Andratx, en av de vackraste banorna på Mallorca!

Läs mer

 

Turkiet - Belek, Kaya

Vi kände direkt att Kaya kommer att passa våra gäster som handen i handsken. De flesta som reser med oss vill bo i direkt anslutning till golfbanan och här betyder det samtidigt att man bor direkt vid havet.

Läs mer

Turkiet - Belek, Carya

Senaste nytillskottet till Beleks digra utbud av lyxiga golfanläggningar tar en klar tätposition. Bästa banan i Belek har nu fått en förstklassig hotellanläggning som matchar kraven från de kräsnaste golfresenärerna.

Läs mer om Regnum Carya

 

Spanien - Teneriffa, Sandos San Blas

Södra Teneriffa är en mycket populär destination varför Golf Plaisir nu utökar med ytterligare ett hotell beläget vid strandkanten och i närheten av magnifika golfbanan Golf del Sur. Nyheten Sandos San Blas är ett mycket bra 5-stjärnigt hotell med All-Inclusive!

Läs mer om Sandos San Blas

 

Spanien - Costa del Sol, La Quinta

Vårt nya resmål La Quinta på Costa del Sol ligger i ”Valley of Golf” som ligger i själva hjärtat av solkusten. Här ligger de äldsta och kändaste av kustens banor tätt och hela området andas golf.

 

Läs mer om La Quinta

 

Portugal - Algarve, Vila Sol

Här erbjuds en perfekt golfresort med mycket bra boende direkt vid en härligt grönskande 27-hålsbana i lugn och avkopplande miljö.

 

Läs mer om Vila Sol

Thailand, Hua Hin - Underbar Long Stay!

När det är som mörkas och kallast i Sverige så flödar solen i Thailand och att kunna kombinera golf och bad under en månad kan inte vara något annat en njutning.

 

Läs mer om Long Stay till Thailand

 

Italien - Sicilien, Il Picciolo

Pittoreska byar, Etna, väldoftande ostar, smakrikt vin, knotiga olivträd och en pasta con vongole som får smaklökarna att göra volter av glädje. På Sicilien får du chansen att verkligen njuta av det bästa.

Läs mer om golf på Il Picciolo

Portugal - Cascais, Quinta da Marinha

Till Cascais och Estoril har folk åkt för att koppla av och roa sig ända sedan sekelskiftet. Kombinationen av Estorils lite lyxigare elegans med pampiga hus och det berömda casinot ihopvuxet med den gamla fiskebyn Cascais är verkligen lyckad.

 

Läs mer om Quinta da Marinha

 

Spanien - Costa Blanca, La Sella

Vid foten av berget Montgo mitt i mellan Alicante och Valencia ligger La Sella i nationalparken med samma namn. La Sella är en komplett golfanläggning, 27 hål designade av Jose-Maria Olazabal, fina träningsområden i en härlig natur, allt ett stenkast från det femstjärniga hotellet.

Läs mer om La Sella

 

Tunisien - Hammamet, Citrus Golf

Ett underbart hotell direkt vid havet, 45-hål golf under en het tunisisk sol och flera intressanta historiska platser att besöka vid sidan om golfen. Hammamet har det mesta för en underbar golfvecka!

Läs mer om Citrus Golf här

 

 

Klassiker

Italien, Rom - Parco de' Medici

Parco de’ Medicis toppenläge gör att du kan spela halva dagen och sedan ta hotellets shuttle-bus direkt in till Piazza Venezia i centrala Rom. Smidigt sätt att kombinera golf och kultur!


Läs mer här

 

Portugal, Lissabon - Praia D'El Rey

Praia D'El Rey är en fantastisk golfresort! Boende och golf direkt vid havet - det är svårslaget. Nytt för säsongen 2012-2013 är att vi nu inkluderar tre olika banor under vistelsen.


Läs mer här

 

Turkiet, Belek - Sueno

Runt Belek, på det som brukar kallas den Turkiska Rivieran, finns 14 underbara golfbanor att välja mellan. Sueno är utan tvekan den mest kompletta resorten av dem alla!

 


Läs mer här

Spanien, Gran Canaria - Meloneras

Gran Canaria fortsätter att vara en av våra allra största försäljningssuccér. Det är inte så konstigt då vi erbjuder ett fantastiskt 5-stjärnigt hotell och en underbar golfbana med hänförande utsikt.


Läs mer här

 

Long Stay

Portugal, Lissabon - Praia D'El Rey

År efter år återvänder golfare till undersköna Praia D’El Rey för att spela en av Europas bästa golfbana. Nu kan Golf Plaisir äntligen erbjuda denna fantastiska golfdestination även för long stay. Missa inte tillfället att spela obegränsad golf på Cabell B. Robinsons fantastiska golfbana under en hel månad! 

Läs mer här

 

Cypern, Paphos - Capital Coast

Cypern är en semesterfavorit för många skandinaver sedan många år. Framförallt förknippas Cypern med sol och bad, men ön är också ett perfekt val för dig som söker en skön och bekväm Long Stay-vistelse.

Läs mer här

 

Spanien, Costa Almeria - Almerimar

Costa Almeria erbjuder Spaniens bästa klimat och flest soltimmar per år. Det är här vi erbjuder Almerimar - ett perfekt resmål för Long Stay med boende vid både golfbana och strandpromenad.

 

Läs mer här

 

Portugal, Lissabon - Troia

Det kan vara svårt att tro att man bara är några mil söder om storstadsmetropolen Lissabon då man ser dessa sanddyner sträcka ut sig i Atlantens vågor. Här finns en av de allra bästa golfbanorna i hela Portugal och en resort med egen marina.

Läs mer här

 

Spanien, Fuerteventura - Caleta

Long Stay på Kanarieöarna är något unikt som vi är mycket glada att kunna erbjuda. Det varma och behagliga klimatet året runt passar utmärkt för längre vistelse.  


Läs mer här

Spanien, Costa de la Luz - El Rompido

36-hålsanläggningen El Rompido är en av de mest populära golfresorterna i Spanien. Här bor man i fräscha lägenheter och spelar på två fantastiska golfbanor på ljusets kust i Spanien.  

 

Läs mer här

 

 

Weekend

Italien, Rom - Parco dé Medici

Kombinera den fantastiska staden Rom med härlig golf på den populära golfresortern Parco dé Medici. Här bor man direkt vid banan och kan resa in till centrala Rom med hotellets egen shuttle-bus.

 

Läs mer här

 

Spanien, Mallorca - Son Antem

Mallorca är perfekt för komination av stad och golf. Från vår fantastiska golfresort är det endast ca 15 min. till vackra Palma. Boende direkt vid golfbanan på 5 stjärnigt hotell med 2 banor utanför dörren .

 

Läs mer här

Spanien, Costa del Sol - Almenara

Almenara är en komplett golfresort på den vackra och dramatiska solkusten i sydligaste Spanien. Här bor man direkt vid golfbanan som erbjuder 27-hål i underbar och oväxlande natur.

  

Läs mer här

 

Spanien, Costa Calida - La Manga

La Manga har genom åren skaffat sig ett rykte som en av de allra bästa resorterna i Sydspanien. Spela på 3 olika banor av toppklass och bo på det härliga 5-stärniga hotellet alldeles intill banorna

Läs mer här

Karta

 

Golf Plaisirs destinationer

Zooma in och klicka på valfri destination för att läsa mer.

 

 

 

 

 

Sök resmål

Avreseort och datum

Land och resmål


|


 Betala din resa

Nu kan du betala din resa med kreditkort direkt här på vår hemsida.

Till betalning


Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får på ett enkelt sätt erbjudanden och nyheter direkt till din inbox.

 

Prissänkta resor

Från Stockholm

Spanien - Malaga, Hotel Golf Almerimar28 mar - 04 apr (13495 kr) Nu: 11995 kr
Marocco - Marrakech, Palmeraie Resort28 mar - 04 apr (14495 kr) Nu: 12495 kr
Spanien - Alicante, Melia Villaitana Hotel28 mar - 04 apr (11495 kr) Nu: 9995 kr

Från Göteborg

Spanien - Malaga, Hotel Golf Almerimar28 mar - 04 apr (12995 kr) Nu: 11495 kr
Spanien - Malaga, NH Almenara Golf Resort28 mar - 04 apr (11495 kr) Nu: 9995 kr
Spanien - Malaga, Hotel Golf Almerimar11 apr - 18 apr (11495 kr) Nu: 10745 kr
Spanien - Malaga, NH Almenara Golf Resort11 apr - 18 apr (11495 kr) Nu: 10745 kr

Från Köpenhamn

Marocco - Marrakech, Palmeraie Resort28 mar - 04 apr (14295 kr) Nu: 12295 kr
Italien - Rom, Sheraton Parco de' Medici29 mar - 05 apr (12495 kr) Nu: 10995 kr
Spanien - Barcelona, Doubletree by Hilton La Mola Hotel03 apr - 10 apr (11495 kr) Nu: 10495 kr
Marocco - Marrakech, Palmeraie Resort04 apr - 11 apr (12795 kr) Nu: 10795 kr

Från Billund

Spanien - Fuerteventura, Playitas Hotel13 apr - 20 apr (9595 kr) Nu: 8181 kr
Spanien - Fuerteventura, Hotel Elba Sara13 apr - 20 apr (10995 kr) Nu: 9581 kr
Spanien - Fuerteventura, Playitas Hotel20 apr - 27 apr (9595 kr) Nu: 8181 kr
Spanien - Fuerteventura, Hotel Elba Sara20 apr - 27 apr (10995 kr) Nu: 9581 kr