Välkommen till Golf Plaisir
– Sveriges mest kräsna arrangör av golfresor

Heldagsgreenfee, garanterade starttider och branschens bästa personal. När du reser med Golf Plaisir ser vi till att du blir väl omhändertagen och att allt är förberett så att du kan koncentrera dig på golfen och njuta av din semester. Välkommen!

Heldagsgreenfee, garanterade starttider och branschens bästa personal.

Aktuellt

Januarikampanj!

Boka din resa till underbara Praia D'El Rey!

Boka din vårresa till underbara Praia D'El Rey under januari månad så får ni 1000 kr rabatt per person. Kampanjen är giltig fram till 31 januari och gäller endast för nybokningar av ordinarie veckoresor.

Läs mer om och boka Praia D'El Rey

Tävling!

Golf Plaisirs Algarve-Quiz avgjord!

Vinnaren av vår quiz där man kunde vinna en underbar resa till Vila Sol på Algarve vanns av Birgit Danielsson. Birgit hade alla rätt på huvudfrågorna och gissade att viktskillnaden mellan Ola och Peter var 19,4 kg. Det rätta svaret var 19,5 kg.

Vår VD Peter är förtvivlad över att väga 96 kg men är tacksam för att de flesta trodde att viktskillnaden låg på 5-10 kg. Ola har en matcvikt på 76,5 kg. Vi har fått närmare 650 svar totalt och faktum är att det bara är ca 35 stycken som gissat att skillnaden är över 19.5 kg.

 

Stort grattis till Birgit Danielsson!

 

 


Tävling! Vinn en resa till Sueno!

I vår quiz skall du svara på 3 frågor om Sueno i Belek. Tycker du att frågorna är svåra så kan du läsa mer om Sueno här på vår hemsida. Tävlingen avslutas med en utslagsfråga där du ska gissa hur mycket vår marknadschef Johan Kullenbergs golfbag väger innan han skall ut och resa.
Tävlingen pågår till och med den 31 januari 2015. Första pris i tävlingen är en ordinarie veckoresa till Sueno med Golf Plaisir. Vinnaren kommer att presenteras på vår hemsida och vår facebooksida i början av februari.

 

Starta quizen här

Golf Plaisir Junior Camp 2015

Är du junior och gillar att spela, träna och tävla i golf? Vad kul, då är du välkommen att anmäla dig till vår sportlovsresa, Golf Plaisir Junior Camp 2015!

Golf Plaisir har som ambition att årligen genomföra Golf Plaisir Junior Camp där fokus ligger på juniorerna och deras golfutveckling. 2015 går resan till fantastiska Troia Golf Resort där det erbjuds bra och utmanande golf och goda träningsmöjligheter, allt detta i en fantastisk miljö tillsammans med PGA-tränaren Rickard Malmgren.

 

Läs mer och boka din plats på Golf Plaisir Junior Camp

Nyheter 2014/15

Spanien - Mallorca, Dorint

Vid den pittoreska Camp de Mar-bukten med dess turkosfärgade vatten ligger den mycket tjusiga Dorint Royal Golf Resort. Här erbjuds ett 5-stjärnigt hotell av bästa slag och en utmanade 18-hålsbana - Golf de Andratx, en av de vackraste banorna på Mallorca!

Läs mer

 

Turkiet - Belek, Kaya

Vi kände direkt att Kaya kommer att passa våra gäster som handen i handsken. De flesta som reser med oss vill bo i direkt anslutning till golfbanan och här betyder det samtidigt att man bor direkt vid havet.

Läs mer

Turkiet - Belek, Carya

Senaste nytillskottet till Beleks digra utbud av lyxiga golfanläggningar tar en klar tätposition. Bästa banan i Belek har nu fått en förstklassig hotellanläggning som matchar kraven från de kräsnaste golfresenärerna.

Läs mer om Regnum Carya

 

Spanien - Teneriffa, Sandos San Blas

Södra Teneriffa är en mycket populär destination varför Golf Plaisir nu utökar med ytterligare ett hotell beläget vid strandkanten och i närheten av magnifika golfbanan Golf del Sur. Nyheten Sandos San Blas är ett mycket bra 5-stjärnigt hotell med All-Inclusive!

Läs mer om Sandos San Blas

 

Spanien - Costa del Sol, La Quinta

Vårt nya resmål La Quinta på Costa del Sol ligger i ”Valley of Golf” som ligger i själva hjärtat av solkusten. Här ligger de äldsta och kändaste av kustens banor tätt och hela området andas golf.

 

Läs mer om La Quinta

 

Portugal - Algarve, Vila Sol

Här erbjuds en perfekt golfresort med mycket bra boende direkt vid en härligt grönskande 27-hålsbana i lugn och avkopplande miljö.

 

Läs mer om Vila Sol

Thailand, Hua Hin - Underbar Long Stay!

När det är som mörkas och kallast i Sverige så flödar solen i Thailand och att kunna kombinera golf och bad under en månad kan inte vara något annat en njutning.

 

Läs mer om Long Stay till Thailand

 

Italien - Sicilien, Il Picciolo

Pittoreska byar, Etna, väldoftande ostar, smakrikt vin, knotiga olivträd och en pasta con vongole som får smaklökarna att göra volter av glädje. På Sicilien får du chansen att verkligen njuta av det bästa.

Läs mer om golf på Il Picciolo

Portugal - Cascais, Quinta da Marinha

Till Cascais och Estoril har folk åkt för att koppla av och roa sig ända sedan sekelskiftet. Kombinationen av Estorils lite lyxigare elegans med pampiga hus och det berömda casinot ihopvuxet med den gamla fiskebyn Cascais är verkligen lyckad.

 

Läs mer om Quinta da Marinha

 

Spanien - Costa Blanca, La Sella

Vid foten av berget Montgo mitt i mellan Alicante och Valencia ligger La Sella i nationalparken med samma namn. La Sella är en komplett golfanläggning, 27 hål designade av Jose-Maria Olazabal, fina träningsområden i en härlig natur, allt ett stenkast från det femstjärniga hotellet.

Läs mer om La Sella

 

Tunisien - Hammamet, Citrus Golf

Ett underbart hotell direkt vid havet, 45-hål golf under en het tunisisk sol och flera intressanta historiska platser att besöka vid sidan om golfen. Hammamet har det mesta för en underbar golfvecka!

Läs mer om Citrus Golf här

 

 

Klassiker

Italien, Rom - Parco de' Medici

Parco de’ Medicis toppenläge gör att du kan spela halva dagen och sedan ta hotellets shuttle-bus direkt in till Piazza Venezia i centrala Rom. Smidigt sätt att kombinera golf och kultur!


Läs mer här

 

Portugal, Lissabon - Praia D'El Rey

Praia D'El Rey är en fantastisk golfresort! Boende och golf direkt vid havet - det är svårslaget. Nytt för säsongen 2012-2013 är att vi nu inkluderar tre olika banor under vistelsen.


Läs mer här

 

Turkiet, Belek - Sueno

Runt Belek, på det som brukar kallas den Turkiska Rivieran, finns 14 underbara golfbanor att välja mellan. Sueno är utan tvekan den mest kompletta resorten av dem alla!

 


Läs mer här

Spanien, Gran Canaria - Meloneras

Gran Canaria fortsätter att vara en av våra allra största försäljningssuccér. Det är inte så konstigt då vi erbjuder ett fantastiskt 5-stjärnigt hotell och en underbar golfbana med hänförande utsikt.


Läs mer här

 

Long Stay

Portugal, Lissabon - Praia D'El Rey

År efter år återvänder golfare till undersköna Praia D’El Rey för att spela en av Europas bästa golfbana. Nu kan Golf Plaisir äntligen erbjuda denna fantastiska golfdestination även för long stay. Missa inte tillfället att spela obegränsad golf på Cabell B. Robinsons fantastiska golfbana under en hel månad! 

Läs mer här

 

Cypern, Paphos - Capital Coast

Cypern är en semesterfavorit för många skandinaver sedan många år. Framförallt förknippas Cypern med sol och bad, men ön är också ett perfekt val för dig som söker en skön och bekväm Long Stay-vistelse.

Läs mer här

 

Nyhet! Thailand, Hua Hin

Long Stay passar perfekt i det vänliga kungadömet Thailand som lockar med frestande mat, sagolika stränder, exotisk natur och fantastiska golfbanor.

 

Läs mer här

Spanien, Costa de la Luz - El Rompido

36-hålsanläggningen El Rompido är en av de mest populära golfresorterna i Spanien. Här bor man i fräscha lägenheter och spelar på två fantastiska golfbanor på ljusets kust i Spanien.

 

Läs mer här

 

Spanien, Costa Almeria - Almerimar

Costa Almeria erbjuder Spaniens bästa klimat och flest soltimmar per år. Det är här vi erbjuder Almerimar - ett perfekt resmål för Long Stay med boende vid både golfbana och strandpromenad.

 

Läs mer här

 

Portugal, Lissabon - Troia

Det kan vara svårt att tro att man bara är några mil söder om storstadsmetropolen Lissabon då man ser dessa sanddyner sträcka ut sig i Atlantens vågor. Här finns en av de allra bästa golfbanorna i hela Portugal och en resort med egen marina.

Läs mer här

 

Spanien, Fuerteventura - Caleta

Long Stay på Kanarieöarna är något unikt som vi är mycket glada att kunna erbjuda. Det varma och behagliga klimatet året runt passar utmärkt för längre vistelse.  


Läs mer här

Spanien, Costa de la Luz - El Rompido

36-hålsanläggningen El Rompido är en av de mest populära golfresorterna i Spanien. Här bor man i fräscha lägenheter och spelar på två fantastiska golfbanor på ljusets kust i Spanien.  

 

Läs mer här

 

 

Weekend

Italien, Rom - Parco dé Medici

Kombinera den fantastiska staden Rom med härlig golf på den populära golfresortern Parco dé Medici. Här bor man direkt vid banan och kan resa in till centrala Rom med hotellets egen shuttle-bus.

 

Läs mer här

 

Spanien, Mallorca - Son Antem

Mallorca är perfekt för komination av stad och golf. Från vår fantastiska golfresort är det endast ca 15 min. till vackra Palma. Boende direkt vid golfbanan på 5 stjärnigt hotell med 2 banor utanför dörren .

 

Läs mer här

Spanien, Costa del Sol - Almenara

Almenara är en komplett golfresort på den vackra och dramatiska solkusten i sydligaste Spanien. Här bor man direkt vid golfbanan som erbjuder 27-hål i underbar och oväxlande natur.

  

Läs mer här

 

Spanien, Costa Calida - La Manga

La Manga har genom åren skaffat sig ett rykte som en av de allra bästa resorterna i Sydspanien. Spela på 3 olika banor av toppklass och bo på det härliga 5-stärniga hotellet alldeles intill banorna

Läs mer här

Karta

 

Golf Plaisirs destinationer

Zooma in och klicka på valfri destination för att läsa mer.

 

 

 

 

 

Sök resmål

Avreseort och datum

Land och resmål


|


 Betala din resa

Nu kan du betala din resa med kreditkort direkt här på vår hemsida.

Till betalning


Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får på ett enkelt sätt erbjudanden och nyheter direkt till din inbox.