Välkommen till Golf Plaisir
– Sveriges mest kräsna arrangör av golfresor

Heldagsgreenfee, garanterade starttider och branschens bästa personal. När du reser med Golf Plaisir ser vi till att du blir väl omhändertagen och att allt är förberett så att du kan koncentrera dig på golfen och njuta av din semester. Välkommen!

Heldagsgreenfee, garanterade starttider och branschens bästa personal.

Aktuellt

Prissänkta resor

Vi har just nu inga sista minuten för den som vill åka nästa vecka men däremot en rad prissänkta resor i främst mars månad och delvis i april.
Vad sägs om 2000 kr i rabatt till värmesäkra Playa Dorada på Dominikanska Republiken eller 1000 kr i rabatt till otroligt populära Costa Navarino? Det finns just nu även rabatter till Villaitana utanför Alicante och Sesimbra i Lissabon.

Passa på att boka din resa nu. Antalet rabatterade platser är begränsat. 

 

Se alla aktuella prissänkta resor

Nyheter inför våren 2016

Till våren har vi en ovanligt bra mix och lyckats hitta en del unika golfresmål som kompletterar vårt ordinarie utbud. Kreta känns som en naturlig utveckling efter succén med Costa Navarino. Vi har fortsatt vår satsning på Frankrike och introducerar Dolce Fregate i Provence. Montenmedio är en annorlunda resort i Spanien där man bor på en hacienda med endast 26 rum och får uppleva en unik miljö som man sällan ser i Spanien. Thracian Cliffs i Bulgarien kanske är den häftigaste golfbanan i vårt program. Vi har två portugisiska nyheter Sesimbra och Madeira med boende vid strandpromenaden och transport till golfen, vilket är ett delvis nytt koncept för Golf Plaisir. Nu finns det ingen anledning att inte starta vårsäsongen utomlands…

 

Anmäl dig till Superstart 2016!

I fjol sålde de 160 platserna slut på bara några veckor. Nu upprepar vi succén – men flyttar till läckra Mazagan Beach & Golf Resort i Marocko där du får en femstjärnig upplevelse från början till slut. Det gäller inte minst träningen. För som vanligt har vi samlat de välkända och oerhört omtyckta tränarna från Golfskolan och adderat spetskompetens från Swedish Golf Team. Du kommer precis som vanligt att få chansen att slipa på spelets alla delar – och dessutom testa de nyvunna färdigheterna ute på den fantastiska Gary Player-banan, precis intill Atlanten.

 

Läs mer om och boka din plats på Superstart 2016

 

Följ med på en tävlingsresa med Golf Digest!

Våra vänner på Golf Digest gillar tävlingsmomentet, men det ska göras med glimten i ögat och under avslappnade förhållanden. I början på en säsong kanske man inte känner att man är i god form nog för att tävla, men vi tänker tvärtom. Varför inte tävla bort sina tävlingsnerver och få alla försäsongsslag undanstökade under en härlig utlandsvistelse?

 

Läs mer om tävlingsresan med Golf Digest

Nyheter 2015/16

Bulgarien - Cape Kaliakra, Thracian Cliffs

Längs Svarta Havskusten i norra Bulgarien finner vi den natursköna kustremsan Cape Kaliakra. Cape Kaliakra har blivit Bulgariens alldeles egna golfkust som med sina tre designerbanor fått det förpliktigande namnet ”The Signature Golf Coast”.

 

Läs mer om Thracian Cliffs

Grekland - Kreta, Hersonissos

Greklands största ö är den sydligast belägna och den mest populära bland de hundratusentals turister som årligen besöker den grekiska övärlden. Ön har också en riktigt läcker golfbana som vi tror kan bli en mycket positiv överraskning för dig som väljer Kreta för nästa golfsemester.

 

Läs mer om golf på Kreta

 

Portugal - Lissabon, Sesimbra

Sesimbra är idealiskt beläget vid kusten i Costa Azul, en perfekt bas för din golfsemester. Här hittar du äkta portugisisk charm och mysig atmosfär - gå en promenad på stadens gator eller på stranden innan du äter en god middag på en lokal fiskrestaurang.

 

Läs mer om Sesimbra

 

Spanien - Costa de la Luz, Montenmedio

Undersköna Montenmedio Golf & Country Club är troligtvis vårt allra mest avkopplande golfresmål någonsin. Beläget i otroligt vacker, stilla och njutningsfull natur med en golfbana som bjuder på rikt naturliv såsom hjortar, påfåglar och andra fritt strövande djur är detta en unik upplevelse som inte bör missas.

 

Läs mer om Montenmedio

 

Frankrike - Provence, Barbaroux

Här, i hjärtat av Provence ligger fantastiska Barbaroux Golf Resort med dess magnifika golfbana inbakad bland vingårdar, lavendelfält och små mysiga byar. Ett perfekt resmål för dig som söker avkoppling, fantastisk golf och även vinprovning i det vackraste av Provence!

 

Läs mer om Barbaroux

 

Frankrike - Provence, Dolce Fregate

Beläget i utkanten av den pittoreska lilla kuststaden Bandol med en av de vackraste golfbanor som går att finna på den franska sydkusten är Dolce Fregate en fantastisk upplevelse, både för kropp och själ. Njut av lugnet, klimatet och den hänförande naturen under en golfvistelse som bara måste upplevas en gång i livet!

Läs mer om Dolce Fregate

Förenade Arabemiraten - Abu Dhabi, Al Ain

Al Ain i de södra delarna av emiratet Abu Dhabi, är i det närmaste helt okänt för gemene man. Här, drygt en timme från storstäderna Dubai och Abu Dhabi, råder lugnet och ni spelar golf i solen på den mycket fina golfbanan vid Al Ain Equestrian Shooting & Golf Club.

Läs mer om Al Ain

 

 

Spanien - Costa de la Luz, Novo Sancti Petri

I hjärtat av Andalusien ligger vårt nya paradis för våra golftörstande gäster. När Costa del Sol slutar vid Gibraltars klippa fortsätter kustlinjen längs Atlanten och det gör även utbudet av läckra golfbanor. I Novo Sancti Petri bor vi direkt på den långa sandstranden med 36 hål underbar parkgolf tvärs över gatan.

 

Läs mer om Novo Sancti Petri

 

Dominikanska Republiken - Playa Dorada

Det var här längs Puerto Platas kust som Dominkanska Republikens position som semesterparadis föddes. Playa Dorada Golf är den enda 18 håls banan i området och Robert Trent Jones skapelse från 1976 har åldrats med värdighet och håller fortfarande. Golf, värme och vackra stränder har alltid varit ett vinnande koncept.

Läs mer om Playa Dorada

Portugal, Madeira, Funchal

Madeiras storslagna natur, dess milda klimat och öns fina golfbanor utgör perfekta förutsättningar för en lyckad golfsemester. Har man inte tidigare besökt Madeira så kan vi direkt säga att det är en upplevelse utan dess like och har man varit där tidigare så är det definitivt en plats att åka tillbaka till.

 

Läs mer om Madeira

Klassiker

Italien, Rom - Parco de' Medici

Parco de’ Medicis toppenläge gör att du kan spela halva dagen och sedan ta hotellets shuttle-bus direkt in till Piazza Venezia i centrala Rom. Smidigt sätt att kombinera golf och kultur!


Läs mer här

 

Portugal, Lissabon - Praia D'El Rey

Praia D'El Rey är en fantastisk golfresort! Boende och golf direkt vid havet - det är svårslaget. Nytt för säsongen 2012-2013 är att vi nu inkluderar tre olika banor under vistelsen.


Läs mer här

 

Turkiet, Belek - Sueno

Runt Belek, på det som brukar kallas den Turkiska Rivieran, finns 14 underbara golfbanor att välja mellan. Sueno är utan tvekan den mest kompletta resorten av dem alla!

 


Läs mer här

Spanien, Gran Canaria - Meloneras

Gran Canaria fortsätter att vara en av våra allra största försäljningssuccér. Det är inte så konstigt då vi erbjuder ett fantastiskt 5-stjärnigt hotell och en underbar golfbana med hänförande utsikt.


Läs mer här

 

Long Stay

Spanien, Costa Almeria - Almerimar

Costa Almeria erbjuder Spaniens bästa klimat och flest soltimmar per år. Det är här vi erbjuder Almerimar - ett perfekt resmål för Long Stay med boende vid både golfbana och strandpromenad.

 

Läs mer här

 

Portugal, Lissabon - Troia

Det kan vara svårt att tro att man bara är några mil söder om storstadsmetropolen Lissabon då man ser dessa sanddyner sträcka ut sig i Atlantens vågor. Här finns en av de allra bästa golfbanorna i hela Portugal och en resort med egen marina.

Läs mer här

 

Spanien, Fuerteventura - Caleta

Long Stay på Kanarieöarna är något unikt som vi är mycket glada att kunna erbjuda. Det varma och behagliga klimatet året runt passar utmärkt för längre vistelse.  


Läs mer här

Spanien, Costa de la Luz - El Rompido

36-hålsanläggningen El Rompido är en av de mest populära golfresorterna i Spanien. Här bor man i fräscha lägenheter och spelar på två fantastiska golfbanor på ljusets kust i Spanien.  

 

Läs mer här

 

Portugal, Lissabon - Praia D'El Rey

År efter år återvänder golfare till undersköna Praia D’El Rey för att spela en av Europas bästa golfbana. Nu kan Golf Plaisir äntligen erbjuda denna fantastiska golfdestination även för long stay. Missa inte tillfället att spela obegränsad golf på Cabell B. Robinsons fantastiska golfbana under en hel månad! 

Läs mer här

 

 

 

Weekend

Weekendresor

Weekendgolfresor är populära, särskilt under våren och hösten när man inte behöver åka så långt för att komma till värmen och fina golfbanor. Har man dessutom begränsat med tid och ledighet så kan det åtminstone vara skönt att komma bort på lite kortare resa. 
Vi har weekendpriser på de flesta av våra resmål och ni kan boka flyg, transport, boende och greenfee via våra säljare på 08-50575900. Här följer några väl utvalda weekendalternativ… 
 

Italien, Rom - Parco de' Medici

Kombinera den fantastiska staden Rom med härlig golf på den populära golfresortern Parco dé Medici. Här bor man direkt vid banan och kan resa in till centrala Rom med hotellets egen shuttle-bus.

 

Läs mer om weekendresor till Parco de' Medici

 

Spanien, Mallorca - Son Antem

Mallorca är perfekt för komination av stad och golf. Från vår fantastiska golfresort är det endast ca 15 min. till vackra Palma. Boende direkt vid golfbanan på 5 stjärnigt hotell med 2 banor utanför dörren .

 

Läs mer om weekendresor till Son Antem

Portugal, Lissabon - Praia D'El Rey

Praia D’El Rey Golf & Beach Resort, strax norr om Lissabon, erbjuder en luxuös och bedårande vistelse för alla smaker. Njut av en mjuk, havsdoftande bris medan du svingar golfklubban utmed Atlantens vågor.

 

Läs mer om weekendresor till Praia D'El Rey

 

Spanien, Costa Blanca - Villaitana

Bara en dryg halvtimme från Alicante utanför turistorten Benidorm ligger Villaitana. Här är det nära till det mesta – flera restauranger på området, Spa och 36 hål strax utanför dörren och hela Benidorms restaurang och nattliv.

 

Läs mer om weekendresor till Villaitana

 


Några viktiga saker att tänka på när man ska åka på en golfweekend!

  • Välj direktflyg och inte för långt bort för att hinna spela på ankomst- eller avresedag.
  • Titta på golfanläggningar som ligger nära flygplatsen för att tjäna tid.
  • Bo direkt på golfbanan så att ni slipper transporter.
  • Titta även på alternativ som är fredag-måndag och inte bara hemresa på söndag som ofta kan vara fullbokat.
  • Välj något av våra ordinarie resmål där vi har personal på plats som kan hjälpa er tillrätta.
  • Flyg och transport fördelas på färre dagar och skillnaden i pris mellan en veckoresa och weekendresa är ofta inte så våldsamt stor.
  • Är ni inte bara ute efter att spela så mycket golf som möjligt välj någon av de destinatoner som ligger i närheten av en större stad så som Parco de' Medici utanför Rom.

Karta

 

Golf Plaisirs destinationer

Zooma in och klicka på valfri destination för att läsa mer.

 

 

 

 

 

Sök resmål

Avreseort och datum

Land och resmålPrenumerera på vårt nyhetsmail. Du

får på ett enkelt sätt erbjudanden och nyheter direkt till din inbox.

Fyll i formuläret nedan.