Välkommen till Golf Plaisir
– Sveriges mest kräsna arrangör av golfresor

Heldagsgreenfee, garanterade starttider och branschens bästa personal. När du reser med Golf Plaisir ser vi till att du blir väl omhändertagen och att allt är förberett så att du kan koncentrera dig på golfen och njuta av din semester. Välkommen!

Heldagsgreenfee, garanterade starttider och branschens bästa personal.

Aktuellt

Kombinera golf och stadsliv!

Vill man verkligen kombinera golf och storstad så är El Prat utanför Barcelona och Parco de Medici utanför Rom två självklara alternativ. Spela golf på förmiddagen och sedan promenad på Ramblas eller ta en kaffe på Piazza Navona. Med hotellens buss-service så blir det dessutom smidigt och billigt.

 

Stadsnära golfresmål

 Setubal, Troia  Almerimar, Almerimar
 Rom, Parco de' Medici  Palma, Son Antem och Dorint
 Barcelona, El Prat

 Vilamoura, H Vilamoura och Vila Sol

 Benidorm, Villaitana  Cascais, Quinta da Marinha
 Denia och Javea, La Sella

 Porto Banus, La Quinta

 Marrakech, Palmeraie  

 

Marocko hetare än någonsin!

Ska man åka till Marocko under höst, vinter eller vår? Vi delar ofta in våra resmål i vinter eller vår/höst resmål men det går inte i Marocko. Det funkar lika bra i januari som i april. Vi hade just i januari nästan 100 golfpros från Golfstore Sverige, Norge, Danmark och Tyskland på deras årliga winter meeting på Mazagan. Pros kan vara krävande gäster då de har höga krav med allt från kökets kokkonst till greenkeeperns klippning av banan. På Mazagan fick allt högsta betyg! Vill man verkligen uppleva Marockos mystik så ska man åka till Palmeraie utanför Marrakech. Hotellet har shuttle-bus in till Marrakech som tar ca 15 minuter och Marrakech är en upplevelse utöver det vanliga med basarernas olika varor och torgets ormtjusare. Golf på tre olika banor är inte heller helt fel.

Casablanca, Mazagan

Marrakech, Palmeraie

3-veckorsresa med hotellboende!

Long Stay med självhushåll i all ära men det passar inte alla. För de som förknippar golfsemester med hotellboende, härliga frukostar, bäddade sängar och middagen serverad, så är våra 3 veckors paket ett altarnativ. Flyg, transfer, golfvärd ingår givetvis och golfen spelas med de ordinarie veckoresenärerna.

Våra 3-veckorsresor startar hösten 2015.

 

Spanien - Costa del Sol, Almenara

Spanien - Costa Almeria, Almerimar

Portugal - Algarve, Vila Sol

 

Nyheter 2015/16

Frankrike - Provence, Barbaroux

Här, i hjärtat av Provence ligger fantastiska Barbaroux Golf Resort med dess magnifika golfbana inbakad bland vingårdar, lavendelfält och små mysiga byar. Ett perfekt resmål för dig som söker avkoppling, fantastisk golf och även vinprovning i det vackraste av Provence!

 

Läs mer om Barbaroux

 

Spanien - Costa Brava, Emporda

Vissa golfbanor ger mer än bara en bra upplevelse. Dessa banor ger dig ett konstverk att njuta av och man slås av att en golfbana vara så här vacker och ändå smälta in i naturen. Robert Von Hagge är för många ett okänt namn, men han är känd som en av de mest attraktiva golfbanearkitekter man kan finna.

 

Läs mer om Emporda

Cypern - Paphos, Capital Coast

Cypern, denna soldränkta och varma ö är en semesterfavorit för många Skandinaver sedan många år. Framförallt förknippas Cypern med sol och bad, men ön är också ett perfekt val för dig som spelar golf.

 

Läs mer om Capital Coast

 

Klassiker

Italien, Rom - Parco de' Medici

Parco de’ Medicis toppenläge gör att du kan spela halva dagen och sedan ta hotellets shuttle-bus direkt in till Piazza Venezia i centrala Rom. Smidigt sätt att kombinera golf och kultur!


Läs mer här

 

Portugal, Lissabon - Praia D'El Rey

Praia D'El Rey är en fantastisk golfresort! Boende och golf direkt vid havet - det är svårslaget. Nytt för säsongen 2012-2013 är att vi nu inkluderar tre olika banor under vistelsen.


Läs mer här

 

Turkiet, Belek - Sueno

Runt Belek, på det som brukar kallas den Turkiska Rivieran, finns 14 underbara golfbanor att välja mellan. Sueno är utan tvekan den mest kompletta resorten av dem alla!

 


Läs mer här

Spanien, Gran Canaria - Meloneras

Gran Canaria fortsätter att vara en av våra allra största försäljningssuccér. Det är inte så konstigt då vi erbjuder ett fantastiskt 5-stjärnigt hotell och en underbar golfbana med hänförande utsikt.


Läs mer här

 

Long Stay

Portugal, Lissabon - Praia D'El Rey

År efter år återvänder golfare till undersköna Praia D’El Rey för att spela en av Europas bästa golfbana. Nu kan Golf Plaisir äntligen erbjuda denna fantastiska golfdestination även för long stay. Missa inte tillfället att spela obegränsad golf på Cabell B. Robinsons fantastiska golfbana under en hel månad! 

Läs mer här

 

Cypern, Paphos - Capital Coast

Cypern är en semesterfavorit för många skandinaver sedan många år. Framförallt förknippas Cypern med sol och bad, men ön är också ett perfekt val för dig som söker en skön och bekväm Long Stay-vistelse.

Läs mer här

 

Spanien, Costa Almeria - Almerimar

Costa Almeria erbjuder Spaniens bästa klimat och flest soltimmar per år. Det är här vi erbjuder Almerimar - ett perfekt resmål för Long Stay med boende vid både golfbana och strandpromenad.

 

Läs mer här

 

Portugal, Lissabon - Troia

Det kan vara svårt att tro att man bara är några mil söder om storstadsmetropolen Lissabon då man ser dessa sanddyner sträcka ut sig i Atlantens vågor. Här finns en av de allra bästa golfbanorna i hela Portugal och en resort med egen marina.

Läs mer här

 

Spanien, Fuerteventura - Caleta

Long Stay på Kanarieöarna är något unikt som vi är mycket glada att kunna erbjuda. Det varma och behagliga klimatet året runt passar utmärkt för längre vistelse.  


Läs mer här

Spanien, Costa de la Luz - El Rompido

36-hålsanläggningen El Rompido är en av de mest populära golfresorterna i Spanien. Här bor man i fräscha lägenheter och spelar på två fantastiska golfbanor på ljusets kust i Spanien.  

 

Läs mer här

 

 

Weekend

Italien, Rom - Parco dé Medici

Kombinera den fantastiska staden Rom med härlig golf på den populära golfresortern Parco dé Medici. Här bor man direkt vid banan och kan resa in till centrala Rom med hotellets egen shuttle-bus.

 

Läs mer här

 

Spanien, Mallorca - Son Antem

Mallorca är perfekt för komination av stad och golf. Från vår fantastiska golfresort är det endast ca 15 min. till vackra Palma. Boende direkt vid golfbanan på 5 stjärnigt hotell med 2 banor utanför dörren .

 

Läs mer här

Spanien, Costa del Sol - Almenara

Almenara är en komplett golfresort på den vackra och dramatiska solkusten i sydligaste Spanien. Här bor man direkt vid golfbanan som erbjuder 27-hål i underbar och oväxlande natur.

  

Läs mer här

 

Spanien, Costa Calida - La Manga

La Manga har genom åren skaffat sig ett rykte som en av de allra bästa resorterna i Sydspanien. Spela på 3 olika banor av toppklass och bo på det härliga 5-stärniga hotellet alldeles intill banorna

Läs mer här

Karta

 

Golf Plaisirs destinationer

Zooma in och klicka på valfri destination för att läsa mer.

 

 

 

 

 

Sök resmål

Avreseort och datum

Land och resmål


|


 Betala din resa

Nu kan du betala din resa med kreditkort direkt här på vår hemsida.

Till betalning


Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får på ett enkelt sätt erbjudanden och nyheter direkt till din inbox.

 

Prissänkta resor

Från Stockholm

Spanien - Malaga, Hotel Golf Almerimar02 maj - 09 maj (10495 kr) Nu: 9495 kr
Spanien - Malaga, NH Almenara Golf Resort02 maj - 09 maj (10595 kr) Nu: 9595 kr
Spanien - Malaga, Melia La Quinta Golf & Spa02 maj - 09 maj (12295 kr) Nu: 11295 kr

Från Göteborg

Spanien - Malaga, Hotel Golf Almerimar02 maj - 09 maj (10995 kr) Nu: 9995 kr
Spanien - Malaga, NH Almenara Golf Resort02 maj - 09 maj (10595 kr) Nu: 9595 kr
Spanien - Malaga, Melia La Quinta Golf & Spa02 maj - 09 maj (12295 kr) Nu: 11295 kr

Från Köpenhamn

Spanien - Malaga, Hotel Golf Almerimar02 maj - 09 maj (9995 kr) Nu: 8995 kr
Spanien - Malaga, NH Almenara Golf Resort02 maj - 09 maj (10295 kr) Nu: 9295 kr
Spanien - Malaga, Melia La Quinta Golf & Spa02 maj - 09 maj (11895 kr) Nu: 10895 kr