Wien, Diamond Resort – kombinera storstadskultur med magnifik golfupplevelse!

Wien, denna undersköna stad erbjuder en svårslagen kulturupplevelse som bara måste upplevas. Detta  tillsammans med magnifik golf på en av Österrikes absolut bästa golfbanor Diamond Golf Course, är ett kombinationspaket som är en upplevelse som man inte får missa!

Allmänt

Diamond Golf Resort är en magnifik golfanläggning ca 50 minuters bilresa från Österrikes vackra huvudstad Wien. Här får man möjlighet att spela Europatourbanan Diamond Course som anses som en av de allra bästa golfbanorna i hela Österrike. Efter några intensiva golfdagar med bästa förutsättningar tar transferbussen er in till Wien för två dagar i romantiken och kulturens fotspår. Avnjut en klassisk Wienerschnitzel, fortsätt med en äkta Sachertårta på Cafe Sacher mitt emot operan, som i sin tur kan erbjuda en fantastisk avslutning på kvällen. Lägg därtill närheten till Wachau, vinregionen med mängder vingårdar utmed Donaudeltat. Passa på att uppleva ett gyllene tillfälle att uppleva det bästa av golf, storstad och kultur i härlig symbios. 

 

  

 

Diamond Country Club

Golfvärd Ja
Golf Academy Nej. Läs mer om Golf Academy.
Avstånd golfbana 0 m

Avstånd flygplats Wien-Schwechat Airport, 75 km
Avstånd Wien 59 km

Närmaste tätort Tulln an der Donau, 15 km

Banor i närområdet 10 st.

Arrangemang Tävlingar, utflykter m.m.

 

Golf

Golf i Österrike är fortfarande en överklassport, detta visar sig ofta på golfklubbarna som ståtar med vackra klubbhus, ruskigt fina golfbanor och dyra greenfees. Därför är vi oerhört stolta att kunna erbjuda en av de allra bästa golfbanorna i hela Österrike, Diamond Golf Resort till er, dessutom till ett fantastiskt pris. Diamond Golf har stått värd för Europatouren sedan 2010 och det är inte svårt att förstå varför, banan är av yppersta klass rakt igenom. Konditionen är prickfri, servicen optimal och upplevelsen, ja den går inte att sätta ord på! Golfklubben innefattar faktiskt med hela 38 hål, hur konstigt det än kan låta. Europatourbanan Diamond Course 18 hål kompletteras av yterliggare 9 hål (Country Course) av nästan lika bra kvalitet, dessutom finns även en 11-håls slinga värt en eftermiddagsrunda för den som önskas. Fokusen ligger självfallet på Diamond Course, här kan man välja svårighetsgrad då varje hål erbjuder hela sex olika tees! Banan är smart planerad runt tre sjöar som karaktäriserar layouten, vatten är i spel på många hål, och man har tänkt till kring detta och erbjuder alternativa spelvägar så alla golfare kan njuta av banan oavsett spelnivå. Diamond Course är lätt att gå, här behövs ingen golfbil. Karaktären är parkbana med vatteninslag, uppvuxna träd och lummig inbjudande miljö. Här vilar lugnet, banan ligger på landsbygden – och man kan verkligen känna sig bortskämd när man avnjuter en av Österrikes bästa golfbana. 

 

  

 

Diamond Country Club

Antal hål 27
Bankaraktär Parkbana

Banfakta

Diamond Course, Par 72,  6761   6450   6115   5806   5441   4995 
Park Course, Par 34,  2423   2222   2222   1998   1886
HCP-gräns 54
Drivingrange Utslag från gräs
Greenfee 4 heldagsgreenfees

Boende

Denna kombinationsresa innefattar två olika boenden, de första fem nätterna bor ni på Diamond Golf Resorts nybyggda hotell direkt vid golfbanan, de två sista nätterna bor ni centralt inne i Wien på Schick Erzherzog Rainer som är ett klassiskt, mysigt stadshotell en kort promenad från den absoluta stadskärnan i Wien. Efter att ni landat på Wiens flygplats tar transferbussen er ca 50 min. västerut, ut till lugnet på landsbygden till Diamond Golf Resort. Här möts ni av ett stort leende och engagemang av personalen och ni känner er som hemma från första stund. Ni bor i nya fräscha rum belägna mitt emot klubbhus, restaurang och golfbana. Rummen är väl tilltagna, med separat hall där ni kan förvara golfklubbor och väskor. Sovrummet har stora panoramafönster mot innergårdens gräsmatta, där även alla rum har terrass med möjlighet till kvällssol. Det har inte sparats på krutet gällande rummen, sängarna är av hög kvalitet och designlampor är ett kvitto på detta. Man bor väldigt bra på Diamond Resort och förutom frukost ingår även fem middagar under vistelsen, middagarna intas i klubbhuset där även den naturliga samlingspunkten är på kvällarna. Klubbhusrestaurangen är lite traditionell klubbhusstil med väldigt trevligt bemötande.

 

  

 

Diamond Golf Resort

4-stjärnigt golfhotell
Läge I anslutning till klubbhuset
Rum 45 st. Alla rum med AC, safe, hårtork m.m.
Faciliteter Restaurang, bar, m m.

Pension 5 frukostar och 5 middagar.

WI-FI På hotellet finns det trådlös uppkoppling till internet utan extra kostnad.

Övernattningar 5 per vecka


Efter några intensiva golfdagar hämtar transferbussen upp er för resa in till Wien, där ni bor på Schick Erzherzog Rainer i centrala delarna. Läget är perfekt, lagom promenadavstånd till bland annat den berömda Operan, Stephansdomen, Spanska Ridskolan, Naturhistoriska museet och mycket, mycket mer. Ca 100 meter från hotellet finns även en spårvagnsstation för den som önskar alternativ till den korta promenaden. Hotellet i Wien har anor från förr och erbjuder trevliga, lite mindre rum i lugn stadsdel perfekt för en storsstadsvistelse några dagar. Få rum är lika varandra men alla håller samma klass. Frukost intas i hotellets egen restaurang i gatuplan, där man även kan avnjuta lunch eller middag (mot tillägg), eller kanske ett glas vin innan kvällsaktiviteterna i centrala Wien.

 

  

 

Schick Erzherzog Rainer

4-stjärnigt stadshotell

Läge I centrala Wien
Rum 84 st. Alla rum med AC, safe, hårtork m.m.
Faciliteter Restaurang, bar, consierge m.m.

Pension 2 frukostar.

WI-FI På hotellet finns det trådlös uppkoppling till internet utan extra kostnad.

Övernattningar 2 per vecka

Boka

Avreseort
Avresedatum
Resande

AvreseortDestinationAvresaHemresaPris/person
Detta ingår i resan
Preliminära flygtider:
Skicka förfrågan om resan
Denna resa kan gå att beställa på förfrågan. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Namn:

E-postadress:

Telefon:

Antal resenärer:


Sök resmål

Avreseort och datum

Land och resmålVad ingår i denna resa?

7 nätter i dubbelrum, 7 frukostar och 5 middagar, 4 heldagsgreenfee, flyg, flygskatt, flygplatstransfer, hotelltransfer, service av vår golfvärd. 

 

Observera att transport av golfbag inte ingår i resans pris. Denna transport betalas på flygplatsen vid utresa.

 

Lägsta pris: 9.995:-Vädret just nu

+21.4 °C


Klimat