Kombinationsresa, El Prat och Barcelona!

Vill du spela en av Spaniens mest eftertraktade golfbanor och kombinera detta med Spaniens mest eftertraktade resmål? Då ska du resa med på våra kombinationspaket med El Prat och Barcelona där du avnjuter en intensiv golfupplevelse under 5 dagar på golfbanan för att avsluta med ett par nätter inne i centrala Barcelona. Denna totalupplevelse är unik i sitt slag och mättar både golfsuget och kulturådran på allra bästa sätt!

Allmänt

Barcelona är ett av svenskarnas mest populära resmål – denna underbara stad har allt! Upplev Antoni Gaudis kulturskatter som katedralen La Sagrada Familia - Barcelonas statssymbol. Strosa utmed pulserande La Rambla, stanna upp och avnjut utsökt tapas och cava i de gamla delarna av staden. Eller varför inte passa på att gå på fotboll, Barcelona FC erbjuder fotboll av absolut världsklass. Resan börjar med fem golfintensiva dagar på Real Golf Club El Prat, en av Spaniens bästa golfanläggningar som stått värd för Spanish Open flera gånger. Boendet La Mola Hotel ligger i anslutning till golfbanan vilket gör det hela väldigt bekvämt. Resan avslutas med två nätter i Barcelona, där ni bor i de centrala delarna på Hotel Salles Pere IV med promenadavstånd till det mesta man bör uppleva under en vistelse i denna pulserande och fantastiska stad.

 

  

 

El Prat

Golfvärd/Pro Ja
Golf Academy Ja
Avstånd golfbana 0 m

Avstånd flygplats El Prat, ca 30 min.
Närmaste stad Terassa ca 10 min, Barcelona ca 25 min.

Banor i närmorådet 4 st.

Arrangemang Tävlingar, utflykter m.m.

 

Golf

Real Club de Golf El Prat, designad av Greg Norman, är en av Spaniens mest respekterade golfklubbar. RCG El Prat erbjuder golfbanor med en kvalitet och finish på varje hål som berör. Så sent som 2011 spelades Spanish Open på denna fantastiska bana. Klubben var tidigare privat, vilket gjort denna pärla svåråtkomlig för oss svenska golfare, men nu erbjuds ett unikt tillfälle att få njuta av denna 45-hålsanläggning av allra högsta klass. De olika slingorna ligger mjukt inbäddade i naturen, helt befriad från bebyggelse – området är klassat som naturreservat, det är lugnt, skönt och svårt att tro att Barcelona endast är en halvtimma bort. Hela golfklubben andas kvalitet med en familjär och inbjudande atmosfär – här finns omfattande träningsområden, restauranger som erbjuder allt från enklare till utsökta måltider och service på högsta nivå. Llavaneras Golf är en underskön golfbana av äldre karaktär med slående havsutsikt från många av hålen. Banan är av parkkaraktär och är inte speciellt lång, men kräver en hel del precision när man spelar. Llavaneras Golf är en vacker och omväxlande golfbana som älskas av många!

 

  

 

Real Club de Golf El Prat

Antal hål 45
Bankaraktär Parkbanor med skogsinslag
Banfakta
Open Par 72,  6672   6372   6055   5451   5109
Blue Par 72,  6466   6187   6168   4968   5057
Yellow Par 36,  3134   3066   2958   2751   2498
HCP-gräns 54
Banarkitekt Greg Norman
Drivingrange Utslag från gräs
Greenfee 5 heldagsgreenfees

Boende

Vistelsen börjar på vårt moderna hotell, Doubletree by Hilton Hotel La Mola som ligger i anslutning till El Prat golfbana. Precis som golfbanan ligger hotellet placerat i en lugn och avkopplande miljö. För oss golfare ingår alltid en golfbil som tar oss de två minuterna mellan hotellet och klubbhuset de dagar vi spelar golf (bilen ingår endast för transport mellan hotell och golfbana). Doubletree by Hilton Hotel La Mola är ett fräscht och modernt golfhotell med ett litet spa, en trevlig restaurang L’Obac där frukost och de 5 middagarna i paketetet oftast avnjuts. På hotellrummen finns ingen minibar, här träffas man i den mysiga hotellbaren. De lite mindre rummen är bra, modernt utsmyckade med trådlöst internet inkluderat i priset. Doubletree by Hilton La Mola kommer även att genomgå en uppgradering under våren och förväntningarna är högt ställda.

 

  

 

Doubletree by Hilton Hotel La Mola

4-stjärnigt superior hotell
Läge Direkt på golfbanan, 2-3 minuter från klubbhuset (transport med egen golfbil ingår)
Rum 186 st. Alla rum med AC, safe, hårtork m.m. Gratis Wi-fi på La Mola Hotel.
Faciliteter Inomhuspool, utomhuspool, restaurang, bar, spa, gym m.m.

Pension 5 frukostar och 5 middagar.


Observera!

Staden Barcelona tar ut en turistskatt för hotellvistelser. Denna skatt läggs på er slutnota och betalas till hotellet. I skrivande stund är skatten 1 euro per person och övernattning. Skatten betalas av alla övernattande gäster, även barn.


Vårt hotell inne i Barcelona de sista nätterna, Salles Pere IV,  ligger i utkanten av absoluta centrum med gångavstånd till den olympiska marinan med mängder av restauranger och nöjen. Hotellet har ett utmärkt läge då det är enkelt att ta sig till de mest centrala delarna med tunnelbana (ca 100-200 m) från hotellet. För den som föredrar att gå är det fullt möjligt och tar ca 30-40 minuter. Hotellet är 4-stjärnigt med trevliga rum och restaurang och bar m.m. Rummen är uppskattade och är mysiga och fräscha.

 

  

 

Sallés Hotel Pere IV

4-stjärnigt statshotell

Läge I centrala Barcelona
Rum 195 st. Alla rum med AC, safe, hårtork m.m.
Faciliteter Restaurang, bar, spa, m.m.

Pension 2 frukostar

Video

Boka

Avreseort
Avresedatum
Resande

AvreseortDestinationAvresaHemresaPris/person
Detta ingår i resan
Preliminära flygtider:
Skicka förfrågan om resan
Denna resa kan gå att beställa på förfrågan. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Namn:

E-postadress:

Telefon:

Antal resenärer:


Sök resmål

Avreseort och datum

Land och resmålVad ingår i denna resa?

7 nätter i dubbelrum, 7 frukostar och 5 middagar, 5 heldagsgreenfee, flyg, flygskatt, transport av golfbag, flygplatstransfer, service av vår golfvärd och pro. 

 

Lägsta pris: 12.995:-Vädret just nu

+28.3 °C


Klimat