Son Antem - Allt för en lyckad golfvistelse

Son Antem är ett av de där ställena som har en perfekt kombination av njutning, avkoppling, matglädje och natur tillsammans med golfbanor men helt enkelt inte tröttnar på!

Allmänt

Mallorca är en av de största golfmetropolerna i Europa, med omkring 20 golfbanor på en relativt liten yta. Alla banor till trots, så är det endast ett fåtal utpräglade golfresorter där man bor direkt vid banan. Son Antem är kanske den allra främsta resorten på hela Mallorca och är ett självklart val för Golf Plaisir, eftersom den erbjuder precis allting som behövs för en lyckad golfvistelse. Ett fantastiskt 5-stjärnigt hotell av bästa klass och hela 36-hål härlig golf – självklart med heldagsgreenfee! Men Mallorca är så mycket mer än bara golf, framför allt huvudstaden Palma de Mallorca erbjuder allt man kan önska, här finns en stor variation av restauranger, shopping, kultur och även partyliv för den som vill. Allt detta endast ca 20 minuter från er tillfälliga hemvist Son Antem. Du som åker till Mallorca kommer att få en oförglömlig resa. Det är inte för inte som svenskar har vallfärdat hit i många årtionden. En gång Mallorca – alltid Mallorca!
 

  

 

Mallorca, Son Antem

Golfvärd Ja
Golf Academy Ja, från den 19 mars.
Avstånd golfbana 0 m
Avstånd flygplats 15 km 

Banor i närområdet 14 st.

Närmaste stad Palma de Mallorca 20 km

Arrangemang Tävlingar, utflykter m.m.

Golf

Son Antem har 36 hål och golfbanorna heter West och East, där West anses vara den lite tuffare och mer utmanande än East. Båda banorna ligger bara ett stenkast från hotellet och båda relativt flacka och lätta att gå. East öppnade sina portar 1995 och var den första av de två banorna och följdes av West som öppnade 2001. Båda banorna är relativt långa och flera av hålen kantas av träridåer. West är Championship-banan och är tuffare än East, men frågan är om inte East är mer omväxlande och har en hel del kluriga hål där rätt bollplacering lönar sig. De kompletterar varandra bra och även om de går i samma typ av terräng. West har två ganska givna signatur hål och det är 9 och 18 där greenområdena skyddade av både välplacerade dammar och bunkrar. Alltid kul när sista hålet på varje 9 hålsslinga skapar lite nerv i spelet. Träningsområdena är minst sagt bra med en stor range med massor av utslagsplatser både på gräs och matta. Detta kompletteras av en relativt stort pitch och närspelsområde. Bland Mallorcas 25 golfbanor så är Son Antem unik med bra boende i direkt anslutning till en 36 hålsanläggning och ett riktigt träningsområde. 

 

  

 

East Course

Antal hål 18

Bankaraktär Parkbana

Banfakta Par 72  6009    5061  
HCP-gräns 54

Drivingrange Ja
 

 

West Course

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72  5913    5007 
Hcp-gräns 54

Drivingrange Ja
Greenfee 5 heldagsgreenfee enligt program.

 

Boende

Hotellet på Son Antem borgar för renodlad kvalitet och service. Hotellet ligger perfekt inbäddat mellan de båda 18-hålsslingorna. De spatiösa rummen är av högsta klass och erbjuder skön avkoppling efter en lång dag på golfbanan. Alla rum har balkong eller terrass, där man kanske vill avnjuta en eftermiddagsdrink innan middag. För den som vill skämma bort stela golfmuskler rekommenderas ett besök i hotellets trevliga spa. Här erbjuds behandlingar för både kropp och själ för den som önskar. Den kulinariska upplevelsen fås i någon av de två utmärkta restauranger som erbjuder Medelhavets läckerheter efter tycke och smak. I våra resor ingår frukost och fem middagar på hotellet. Även om köket håller god klass vill vi inte att våra gäster ska känna sig bundna till hotellet då Palma har så oändligt mycket att erbjuda i matväg. Det är nästan ett måste att besöka några av de andra smultronställena på denna fantastiska ö.
 

  

 

Be Live Collection Son Antem

5-stjärnigt hotell
Läge: Vid golfbanan
Rum: 150 st. Alla rum med AC, safe, minibar, hårtork m.m.
Faciliteter: Inomhuspool, utomhuspool (ej uppvärmd), spa, minimarket, restaurang, bar m.m.
Pension: 7 frukostar och 5 middagar

 

Observera! Mallorca tar ut en turistskatt för hotellvistelser. Denna skatt läggs på er slutnota och betalas till hotellet. I skrivande stund är skatten 2 euro + 10 % moms per person och övernattning. Skatten betalas av alla övernattande gäster över 16 år.

 

Weekend

I prisexemplen nedan till Son Antem ingår: 

 

- Boende i dubbelrum i resp. antal nätter

- Dagsgreenfee

- Frukostpension

- Service av vår personal på plats

 

Flygresa samt Transfer flygplats-hotell ingår ej.

 

Fullständigt paket med aktuellt pris får du vid bokningstillfället.

 

För bokning ring 08-519 303 00

 

Alla priser nedan är lägsta pris/person.

 

Antal nätter/greenfees 1 sep - 31 okt 1 nov - 30 nov 1 mar - 30 april 1 maj - 31 maj
3 nätter, 2 greenfees N/A N/A 4.495:- 4.395:-
4 nätter, 3 greenfees N/A N/A 5.795:- 5.695:-
5 nätter, 4 greenfees N/A N/A 7.095:- 6.995:-

Tillägg och rabatter Enkelrumstillägg 3-bäddsrabatt Extra greenfee Middagstillägg

3 nätter

från 1195:-

N/A

N/A

200:-

4 nätter

från 1495:-

N/A

N/A

200:-

5 nätter

från 1895:-

N/A

N/A

200:-

 

Video

Presentation av Son Antem

 

Tips från pron

Boka

Avreseort
Avresedatum
Resande

AvreseortDestinationAvresaHemresaPris/person
Detta ingår i resan
Preliminära flygtider:
Skicka förfrågan om resan
Denna resa kan gå att beställa på förfrågan. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Namn:

E-postadress:

Telefon:

Antal resenärer:


Sök resmål

Avreseort och datum

Land och resmålVad ingår i denna resa?

7 nätter i dubbelrum, 7 frukostar och 5 middagar, 5 heldagsgreenfee, flyg, flygskatt, flygplatstransfer, service av vår golfvärd och pro.

 

Lägsta pris: 13.995:-Vädret just nu

+29.0 °C


Klimat