El Rompido - 36 håls golfparadis

I den västra delen av Andalusien och bara 30 minuter från den portugisiska gränsen ligger kustens enda 36-hålsanläggning – El Rompido. Spela och njut av banorna och den orörda naturen.

Allmänt

Strax sydost om portugisiska gränsen ligger underbara El Rompido. Här på Costa de la Luz, ”Ljusets kust”, är tempot lägre, omgivningarna inte så exploaterade och pärlan El Rompido väntar på dig. El Rompido är överlägset ett av de bästa alternativen för dig som vill ha mycket golf i en skön miljö och dessutom njuta av god mat och dryck. Man har gjort stora investeringar för att säkerställa en mycket god kvailtet för hotell, lägenheter och golfbanor - El Rompido är tillbaka med råge, och vi förstår varför vi har så många återkommande gäster år efter år!

 

  

 

El Rompido

Golfvärd/Pro Ja
Golf Academy Ja. Läs mer om Golf Academy.
Avstånd golfbana 0 m
Avstånd Flygplats Faro Airport 100 km, Sevilla Airport 110 km
Arrangemang Tävlingar, utflykter m.m.

Golf

El Rompido har två riktigt bra 18-hålsbanor. Lite olika i karaktären, men båda är välskötta med snabba, ondulerade greener, stora bunkrar och strategiska vattenhinder. Norra banan ligger en kort promenad ifrån hotellet och lägenheterna och är lite längre och tuffare, men å andra sidan är fairways bredare och mer välkomnande. Södra banan ligger i anslutning till hotellet och lägenheterna är lite trixigare, och det gäller att placera slagen för att inte hamna ”mask” bakom träd eller utskjutande grenar. Banorna är så omväxlande att spela att en eller flera veckors vistelse aldrig känns tråkig. Det finns ingen som helst bebyggelse runt banan, förutom då vårt luxuösa hotell och våra lägenheter. Du spelar i en orörd miljö med himlen vattnet, och fåglarna som sällskap.

 

  

 

El Rompido Golf

Antal hål 36 hål

Bankaraktär Parkbana
Banfakta North, Par 72  5910   5127

                  South, Par 72  5834   5192  
Hcp-gräns 54
Drivingrange 2 st, Utslag från gräs och matta
Greenfee 5 heldagsgreenfee på El Rompido.

 

Scorekort, South Course

Boende

El Rompido är mer än bara en golfanläggning. Här finns alla förutsättningar för en trivsam och rolig golfsemester. Och det oavsett om du väljer att bo på det 5-stjärniga hotellet eller i de trivsamma 3-stjärniga lägenheterna, alldeles intill banan, med utsikt över densamma eller det omgivande naturområdet. Du som bor på hotellet bor i trevliga rum med allting nära, swimmingpool, Spa, restaurang och bar samt golfklubben som ligger bortom utomhuspoolen - enkelt och bekvämt. Du som väljer våra prisvärda lägenheter, har valmöjlighet att laga din egen middag eller unna dig ett besök i hotellrestaurangen. Eller varför inte besöka den charmiga lilla byn El Rompido i närheten med flera lokala restauranger. Med andra ord kan du välja vad som passar dig bäst, redan när du bokar din resa. Om du mot förmodan tröttnar på att spela golf hela dagarna ska du veta att här erbjuds även tennis, basket, fotboll, cykling och ridning, Dessutom finns det ett gym och en stor spa-avdelning.
 

  

 

Precise Hotel El Rompido

5-stjärnigt golfhotell.
Läge 200 meter från klubbhuset.
Rum 184 st. + 12 sviter
Faciliteter Inomhuspool, utomhuspool (ej uppvärmd), Spa-anläggning, gym, restaurang, bar.

Wifi På hotellet finns det trådlös uppkoppling till internet utan extra kostnad.
Pension 7 frukostar och 5 middagar

 

  

 

Precise Apartments Club 

3-stjärnigt lägenhetshotell
Läge Direkt vid golfbanan, 300 m från klubbhuset.
Rum 305 st. Vardagsrum/allrum med köksavdelning och 2 separat sovrum, 2 badrum, TV med SVT Europa.
Faciliteter Tvättstuga, utomhuspool, minimarket samt tillgång till hotellets faciliteter.

Wifi I lägenheterna finns det trådlös uppkoppling till internet utan extra kostnad.
Pension Frukostpension - middagspaket mot tillägg

 

Inventarielista, Precise Apartments Club 

Longstay

Longstay på El Rompido

36 hål av högsta klass, obegränsad greenfee, fräscha renoverade lägenheter och närhet till havet. El Rompido är redan en klassiker och är alltid ett väldigt populärt för Longstay.

 

Läs mer om våra Longstay-resor till El Rompido

Boka

Avreseort
Avresedatum
Resande

AvreseortDestinationAvresaHemresaPris/person
Detta ingår i resan
Preliminära flygtider:
Skicka förfrågan om resan
Denna resa kan gå att beställa på förfrågan. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Namn:

E-postadress:

Telefon:

Antal resenärer:


Sök resmål

Avreseort och datum

Land och resmålVad ingår i denna resa vid hotellboende?

7 nätter i dubbelrum med 7 frukostar och 5 middagar, 5 heldagsgreenfee, flyg, flygskatt, transport av golfbag, flygplatstransfer, service av vår golfvärd och pro.

 

Lägsta pris: 9.495:-


Vad ingår i denna resa vid lägenhetsboende?

7 nätter i lägenhet med frukost, 5 heldagsgreenfee, flyg, flygskatt, transport av golfbag, flygplatstransfer, service av vår golfvärd och pro.

 

Lägsta pris: 9.495:-Vädret just nu

+30.0 °C


Klimat