Specialresor

Golf Plaisir arrangerar ett flertal specialresor med olika inriktningar och teman. Dessa passar dig som vill ha en aktiv golfresa. Läs mer om resorna här nedan.


Jubileumsresa till Mauritius

Mauritius - Heritage Awali

4 – 16 december, 2017

Extra resa! 14 - 26 februari, 2018

 

På Mauritius relativt oexploaterade sydkust hittar vi Heritage Awali Resort som går i en fräsch och avslappnad afrikansk stil. Man bor som en kung intill den kritvita stranden och bland alla faciliteter som ingår i all inclusive-paketet är daglig golf på Heritage Golf. Välkomna till paradiset! På jubileumsresan 4 - 16 december följer populära Marlene Hedblom med som golfvärd.

 

Läs mer och boka din plats på resan


TU-Golfskolan 2018

Spanien, Novo Sancti Petri

10 - 17 februari, 2018

 

Den 10 februari är det dags för 2018 års upplaga av den populära TU-golfskolan. Denna gång sker golfskolan på härliga Novo Sancti Petri på Costa de la Luz i Spanien. Med bara 6 elever per tränare och grupp får alla deltagare gott om tid med sin tränare. Golfskolan är anpassad för alla typer av spelare, det vill säga det spelar ingen roll om du är rutinerad golfare eller i början av karriären - här finns mycket att hämta för alla!

 

Läs mer och boka din plats till TU-Golfskolan 2018


Golfpodden till Thracian Cliffs

Bulgarien, Thracian Cliffs

28 okt - 5 nov, 2017

 

Tobias Sandén är initiativtagare till podcasten Golfpodden och gör nu sin andra resa i ”golfpoddenanda”. Denna gång har turen gått till Bulgarien och fantastiska Thracian Cliffs, en toppmodern och lyxig golfresort av allra högsta klass.


Ta chansen och följ med på denna fullspäckade resa som kommer fyllas av mycket spel såklart, men också av gruppträningar, tävlingar, samt teoretiska och praktiska tips och trix om hur du ska maximera din egen potential på banan. Alla träningar under veckan ingår i resans pris.
Denna resa är dessutom förlängd med en extra natt och en extra golfrunda!

 

Läs mer och boka din plats på resan


Golf & Yoga-resa till Al Hamra

Ras al-Khaimah, Al Hamra

15 - 22 november, 2017

 

Denna specialvecka på Al Hamra kommer vara en intressant kombination av olika träningsmoment i syfte att långsiktigt förbättra ert golfspel. Marlene Hedblom och Jenny Hagman, två av Sveriges populära golfprofiler, hoppas att kunna lägga grunden inte bara för bättre golfspel utan både ökad rörlighet och att ni ska känna er mentalt starkare på golfbanan. En semester är givetvis inte ett träningsläger på rangen och på yogamattan, utan det kommer att finnas tid för både eget spel och fina stunder på stranden. Resan är öppen för alla och det krävs inget speciellt hcp eller tidigare erfarenheter av yoga för att vara med. Golf och yoga liknar varande på så sätt att man utövar sporten utifrån sina egna förutsättningar.

 

Läs mer och boka din plats på resan

Sök resmål

Avreseort och datum

Land och resmål