Specialresor

Golf Plaisir arrangerar ett flertal specialresor med olika inriktningar och teman. Dessa passar dig som vill ha en aktiv golfresa. Läs mer om dessa här nedan.


Jubileumsresa till Mauritius

Mauritus - Heritage Awali

4 – 16 december, 2017

 

På Mauritius relativt oexploaterade sydkust hittar vi Heritage Awali Resort som går i en fräsch och avslappnad afrikansk stil. Man bor som en kung intill den kritvita stranden och bland alla faciliteter som ingår i all inclusive-paketet är daglig golf på Heritage Golf. Välkomna till paradiset! På denna jubileumsresa följer populära Marlene Hedblom med som golfvärd.

 

Läs mer och boka din plats på resan


Golfpodden till Thracian Cliffs

Bulgarien, Thracian Cliffs

28 okt - 5 nov, 2017

 

Tobias Sandén är initiativtagare till podcasten Golfpodden och gör nu sin andra resa i ”golfpoddenanda”. Denna gång har turen gått till Bulgarien och fantastiska Thracian Cliffs, en toppmodern och lyxig golfresort av allra högsta klass.


Ta chansen och följ med på denna fullspäckade resa som kommer fyllas av mycket spel såklart, men också av gruppträningar, tävlingar, samt teoretiska och praktiska tips och trix om hur du ska maximera din egen potential på banan. Alla träningar under veckan ingår i resans pris.
Denna resa är dessutom förlängd med en extra natt och en extra golfrunda!

 

Läs mer och boka din plats på resan

Sök resmål

Avreseort och datum

Land och resmål