Specialresor

Golf Plaisir arrangerar ett flertal specialresor med olika inriktningar och teman. Dessa passar dig som vill ha en aktiv golfresa. Läs mer om dessa här nedan.


Ladies Only

Spanien, Mallorca - Pula Golf
15 - 22 april, 2017

 

För 19:e året i rad arrangerar vi Ladies Only, en hel vecka i damgolfens tecken. Du får både specialanpassad träning och många utvecklande ronder tillsammans med golfande damer i alla åldrar. Träningen leds som vanligt av den glada och duktiga Jan-Ivar Johansson, med sina erfarna assistenter.

Det är mycket smidigt och bekvämt att resa på en träningsresa med Golf Plaisir. Vi ser till att allting är förbokat i god tid hemifrån så ni gäster kan njuta av resmålet och fokusera på träningen och spelet under er vistelse.

 

Läs mer och boka din plats på Ladies Only


Golf Plaisir Golf Academy

Spanien, Mallorca - Pula Golf
1 - 8 april, 2017

 

För denna Academy-resa har vi lånat in några av Golfstores bästa pros med lång erfarenhet av intensiv och framgångsrik träning i små grupper och på alla handicapnivåer. För att ge rätt fokus och kontinuitet har du samma tränare under hela veckan. Du tränar halva dagen och använder dina nya kunskaper på banan under andra halvan. Då får du snabb återkoppling och ser resultaten direkt. Dessutom lägger vi in tävlingar och andra aktiviteter, som gör det hela ännu roligare!

 

Läs mer och boka din plats på Golf Plaisir Golf Academy


Sök resmål

Avreseort och datum

Land och resmål