Long Stay

Att lämna kyla, mörker, regn och rusk och tillbringa de mörka månaderna i varma och njutbara länder blir mer och mer populärt. Spela golf och upptäck kulturen i lugn och ro, det finns gott om tid till skillnad mot en vanlig veckoresa då schemat oftast är fullspäckat. Det är även ett mycket fördelaktigt pris på denna typ av resa varför Golf Plaisir rekommenderar en Long Stay-resa för alla livsnjutare!

Destinationer

 

Kroatien - Golf Adriatic

Golf Plaisir har äntligen det stora nöjet att erbjuda longstay till underbara Kroatien! Självfallet har vi valt det allra bästa, Skiper Residence Adriatic Golf Resort. Underbar natur, klarblått vatten, mängder med utflyktsmål och självklart ett perfekt lägenhetsboende med intilliggande golfbana som passar alla golfare. 

 

Läs mer om Longstay-resor till Kroatien

 

Spanien - Villaitana

På Melia Villaitana Hotel & Resort väntar två strålande Jack Nicklaus-designade golfbanor precis intill hotellet, och bara minuter till pulsen i Benidorm. Bra flygförbindelser och kort transfer gör resan väldigt bekväm. Nu kan vi äntligen även erbjuda denna kompletta destination som Longstay!

 

Läs mer om Longstay-resor till Villaitana

 

Spanien - Almerimar

Almerimar är ett optimalt resmål för Long Stay - i den allra soligaste delen av Spanien bor ni i trevliga lägenheter mellan den härliga strand-promenaden och golfbanan. I Almerimar är det gångavstånd till butiker m.m. perfekt för Long Stay!

 

Läs mer om Longstay-resor till Almerimar

 

Spanien - El Rompido

36-hål av högsta klass, obegränsad greenfee, fräscha nyrenoverade lägenheter och närhet till havet. Klassikern El Rompido är alltid ett pouplärt resmål för Long Stay.

 

Läs mer om Longstay-resor till El Rompido

 

Spanien - Fuerteventura

Kanarieöarna har länge varit efterfrågat som Long Stay-resmål och sedan ett par år tillbaka kan vi erbjuda denna unika produkt. Det är mycket som ska passa in för att vara lämpligt som Long Stay-resmål och vi kan lova att Fuerteventura har det som behövs för en trivsam vistelse under en månad. Klimatet på Fuerteventura är alltid behagligt, året runt.

 

Läs mer om Longstay-resor till Fuerteventura

 

Portugal - Troia

Det kan vara svårt att tro att man bara är några mil söder om storstadsmetropolen Lissabon då man ser dessa sanddyner sträcka ut sig i Atlantens vågor. Här finns en av de allra bästa golfbanorna i hela Portugal och en resort med egen marina.

 

Läs mer om Longstay-resor till Troia

 

Fullservice

På våra väl utvalda Long Stay-resmål med fullservice ingår flyg, transport och givetvis service av vår populära golfvärd. Här sätter vi fokus på den sociala gemenskapen och arrangerar både tävlingar och trevliga utflykter. Detta passar perfekt för den som vill ha allt förberett och koncentrera sig helt på att njuta av golfsemestern.

3 veckor på hotell

Long Stay med självhushåll i all ära, men det passar inte alla. För de som förknippar golfsemester med hotellboende, härliga frukostar, bäddade sängar och middagen serverad, så är våra 3-veckors paket ett alternativ. Flyg, transfer, golfvärd ingår givetvis och golfen spelas med de ordinarie veckoresenärerna.

 

Spanien - Costa del Sol, Almenara

Spanien - Costa Almeria, Almerimar 

Om Long Stay


Bokning

Bokning av Long Stay sker enklast via online-bokning här på vår hemsida. Alla våra säljare har erfarenhet av våra Long Stay-destinationer och kan ge er detaljerad information om respektive resmål. Vissa av våra Long Stay-resmål är inte möjliga att boka online. Dessa resor går endast att boka via telefon med vår säljavdelning.

Transport

Som Long Stay-resenär till en destination med "Fullservice" reser man på samma dag och samma flight som veckoresenärerna. Naturligtvis kan man köpa flygbiljett med Golf Plaisir, men man kan även ordna resan på egen hand, innebärande att ni kan köpa flygbiljetter på egen hand. Det är inte ovanligt att våra Long Stay-resenärer åker i egen bil till destinationen.

Om ni väljer att åka till ett Long Stay-resmål på "Egen hand", kan ni välja vilken ankomstdag som passar er bäst.

 

Flygplatstransfer

Om ni reser på samma dagar och tider som Golf Plaisir använder för sina veckoresenärer finns möjlighet att köpa till flygplatstransfer, för mer info - kontakta Golf Plaisir.

 

Boende

Ni köper boende för minimum 28 dagar (4 veckor). Inkvartering sker i lägenheter med det mesta ni behöver för att stanna borta en längre tid. Lägenheterna innefattar som standard ett separat sovrum, badrum med toalett samt kombinerat kök och vardagsrum. Naturligtvis har alla lägenheter terrass eller balkong i varierande storlek. Som Long Stay-resenär ingår ingen mat utan inkvartering sker i självhushåll. På alla destinationer finns restauranger om ni vill äta på restaurang annars rekommenderas att tillaga egen mat i köksdelen i lägenheten. Det ingår el, vatten, lakan, handdukar och städning i lägenheterna. Det kan innefatta erläggande av deposition för nyttjande av lägenheten vid incheckning, denna deposition fås tillbaka vid utcheckning om inga skador eller annat problem med lägenheten uppstått under vistelsen - för mer info kontakta Golf Plaisir.


Golf

Under vistelsen ingår från 12 och upp till obegränsad greenfee beroende på vilken destination ni väljer. För att försäkra Er gäster om att ni alltid kan spela har Golf Plaisir förbokade starttider på eftermiddagarna. Dessa tider kan ändras på plats en dag innan spel, men även då i mån av plats. Det innebär att om det finns tidigare starttider tillgängligt dagen innan önskat spel, har ni rätt att byta er senare starttid mot en tidigare tid.

 

Service av Golf Plaisirs personal

På alla Golf Plaisirs Long Stay-destinationer med "Fullservice" finns svensktalande personal anställda av Golf Plaisir. De finns på plats framförallt allt under perioden då Golf Plaisir anordnar veckoresor till respektive resmål. I första hand finns personalen på plats för att ta hand om våra veckoresenärer men de kommer även att vara tillgängliga för Er Long Stay-resenärer. De kommer att anordna golftävlingar, utflykter m.m. och finns tillhands för att er vistelse ska vara så bra som möjligt. Tveka aldrig att kontakta ortspersonalen vid behov.

 

Hyrbil

Att stanna borta en längre tid ger naturligtvis mängder av möjligheter att upptäcka kulturen på er destination på egen hand. Golf Plaisir erbjuder servicen att boka hyrbil för att resa runt på egen hand. Kanske vill ni hyra en bil över dagen eller kanske under en vecka, valfriheten är upp till er själva. Bilar ordnas på plats och levereras oftast direkt till er inkvartering.

Sök resmål

Avreseort och datum

Land och resmål