Våra partners

PGA Sweden


Golf Plaisir har inlett ett samarbete med PGA of Sweden. Från och med den 1 mars 2014 är Golf Plaisir PGA:s officiella golfresearrangör.

 

Läs mer om PGA Sweden


Svensk Golf


Tidningen Svensk Golf är SGFs officiella organ. Svensk Golf delas ut till alla svenska hushåll där det finns en medlem i golfklubb ansluten till SGF. Tidningen utkommer med 10 nummer per år.

 

Läs mer om Svensk Golf


 

 

Golfskolan


Golfskolan är tidningen Svensk Golfs artikelserie om golfinstruktion. Här möter du profiler som Viktor Gustavsson, Marlene Hedblom och Henrik Lundqvist. Förbättra ditt spel med hjälp av Golfskolan!

Läs mer om Golfskolan


Nordea Tour


Nordea Tour är Sveriges professionella golftour för damer och herrar. Touren har funnits sedan 1984 och arrangeras av Svenska Golftourerna AB, som ägs av PGA Sweden och Svenska Golfförbundet. Touren har fostrat de svenska stjärnorna som tävlar på världens olika tourer. På Nordea Tour kan du se framtidens golfstjärnor!

Läs mer om Nordea Tour


Golfhäftet


Golfhäftet ger dig möjligheten att spela golf till halv greenfee på över 500 golfbanor i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland och Spanien (Nyhet!!) Du betalar endast 495:- för Golfhäftet, vilket betyder att du redan efter 2-3 rundor sparar pengar. Du bokar tid eller besöker den golfklubb du vill spela precis som vanligt. På golfbanan visar du upp Golfhäftet-kortet och spelar därefter till halv greenfee. 

Läs mer om Golfhäftet


Smart Senior


Smart Senior-kortet är det smarta kortet som ger rabatt på en mängd olika saker till dig som är pensionär. Hos Golf Plaisir får du 400 kr rabatt på resan.

 

Läs mer om Smart Senior


ECPAT


ECPAT Sverige arbetar med påverkansarbete, information och samarbeten för att motverka och stoppa kommersiell sexuell exploatering av barn.

 

Läs mer om ECPAT


"Våra samarbeten och partnerskap är väldigt viktiga för oss på Golf Plaisir, vi vill synas med rätt partners i rätt sammanhang. Vi ser också fram emot att på lång sikt hjälpa till att bidra till golfens fortsatta utveckling i Sverige."

 

Peter Browall, CEO Golf Plaisir